REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: çok acil yardım kaondsc 911AZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çok acil yardım kaondsc 911AZ

arkadaşlar ben yukarıda modeli yazan receiverima H/W 12,03,A5 olmazı gerekirken H/W12,01,A5 yazılımı yükledim ve şu anda receiver ım sinyal göstermesine ragmen hiç kanal bulmuyor
    bana bu konuda yardımcı olursanız sevineceğim
    cihaz benim kendimin
    forumda kurtarma yazılımları diye bir link vardı o linkide bulamıyorum
    heralde yanlış hatırlamıyorsam kurtarma yazılımları soft cam dosyasıydı
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sinyal gösterip kanal bulamıyorsa all96 yuklemeniz gerekiyor

1)Cihaz Herhangi bir kanalda iken Arkada Bulunan Anahtar ile cihaz kapatılır.cihazda yazılımın yüklenme ilerlemesini görmek için Görüntü almak almak için gerekli bağlantı yapılır.
    2)KUPAtsky proğramı açılır en üstte solda File Open butonuna basılarak
    RC2_First_All_V3099_conv.bin dosyası seçilir çıkan penceredki aç butonuna basılır.Arkadaki Anahtar ile cihaz açılır ve yükleme işlemi başlar.Yükleme işlemi bitene kadar cihaza müdahale edilmez.yükleme bittikten sonra TV ekranında #OK İNTEWR B#ikazı çıkana kadar cihaza müdahele etmeden beklenilir.(**Eğer Tv Ekranında bu yazı çıkmadan cihazı kapatır iseniz kesinlikle yayın alamazsınız.Sinyal olsa bile**)kupatsky proğramı kapatılır.
    3)KuPatsky proğramı açılır 2.Adımdaki işlemi aynen yaparak bu kez RC2_Intern_All_V3099_conv.bin dosyası seçilir.Makina açılır yükleme işlemi yapılır.
    4)Cihazlarının Gömülü modul kısmının Üzerindeki ızgaradan bakıldığında Beyaz etiket olan ve üzerinde İRD2 yazan cihazlara DSC-911A_12.03.A5_040126c.bin dosyası yüklenecek Yükleme ATsky proğramı ile yapılacaktır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sinyal gösterip kanal bulamıyorsa all96 yuklemeniz gerekiyor

1)Cihaz Herhangi bir kanalda iken Arkada Bulunan Anahtar ile cihaz kapatılır.cihazda yazılımın yüklenme ilerlemesini görmek için Görüntü almak almak için gerekli bağlantı yapılır.
    2)KUPAtsky proğramı açılır en üstte solda File Open butonuna basılarak
    RC2_First_All_V3099_conv.bin dosyası seçilir çıkan penceredki aç butonuna basılır.Arkadaki Anahtar ile cihaz açılır ve yükleme işlemi başlar.Yükleme işlemi bitene kadar cihaza müdahale edilmez.yükleme bittikten sonra TV ekranında #OK İNTEWR B#ikazı çıkana kadar cihaza müdahele etmeden beklenilir.(**Eğer Tv Ekranında bu yazı çıkmadan cihazı kapatır iseniz kesinlikle yayın alamazsınız.Sinyal olsa bile**)kupatsky proğramı kapatılır.
    3)KuPatsky proğramı açılır 2.Adımdaki işlemi aynen yaparak bu kez RC2_Intern_All_V3099_conv.bin dosyası seçilir.Makina açılır yükleme işlemi yapılır.
    4)Cihazlarının Gömülü modul kısmının Üzerindeki ızgaradan bakıldığında Beyaz etiket olan ve üzerinde İRD2 yazan cihazlara DSC-911A_12.03.A5_040126c.bin dosyası yüklenecek Yükleme ATsky proğramı ile yapılacaktır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok teşekkür ederim serkan yılmaz kerdeşim saol
    senin sayende büyük bir yük kalktı omuzlarımdan
    teşekkür ederim binlerce kez saol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri