REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Orjİnal Nokİa Radyo Programi (gprs Kullanmamaktadir) S60 Serİsİ İÇİndİr..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Orjİnal Nokİa Radyo Programi (gprs Kullanmamaktadir) S60 Serİsİ İÇİndİr..

Arkadaşlar öncelikle telefona FExplorer programını telefonuna kuruyoruz daha sonra
    FMRadio dosyasını telefona istediginiz şekilde (bluetooht yada datakablosu ile) sonrasında
    gönderdimiz dosyayı eger bluetooht la attıysak mesaj(inbox) bölümünden z/system/apps içine yapıştırıyoruz.
    Daha sonra ise telefonu kapatım açıyoruz ve menu tuşuna bastımızda en altta radio diye bir uygulama olarak gözükcektir
    eger yapıştır dedinizden sonra not done:-21 hatası verirse c/ veya E/ yükleye bilirsiniz

zip şifresi: rapboydeniz
    Konu hallederiz tarafından (17-05-2007 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: zip şifresi eklendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

z bölümü hiç bir zaman hiç bir dosyayı kaydetmezde değiştrmzde silmezde onun için c yada e bölümünü kullanılabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosya şifreli usta bunun rar şifresi nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım deneme yanılmayla buldum şifreyi, rapboydeniz şifresi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstad radyo simgesi geldi ancak çalışmıyor, hiç bir hatada vermiyor, sadece tıklıyorum o kadar başka bir olay yok. yapacağımız birşey varmı telefon 6630
    Konu vitaro tarafından (17-05-2007 Saat 09:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi de ben programı indirdim zip zifresinide yazdım açmıyor
    neden acaba bilen varmı
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şifreyi firdim açılmıyo bilenvarsa yazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmetm33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şifreyi firdim açılmıyo bilenvarsa yazsın
    Nasıl acılmıyor dostum anlamadım ki tele atınmı acılmadı rar dosyasındamı cıkaramadın nasıl acılmıyor birazdaha acık yazarsan yardımıcı olmaya calışırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustad hakikaten bizde yükledik radio programı geldi menuye.ama acmadı.olsaydı süper olurdu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood Arkadaşım burda bi sorun var.

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar öncelikle telefona FExplorer programını telefonuna kuruyoruz daha sonra
    FMRadio dosyasını telefona istediginiz şekilde (bluetooht yada datakablosu ile) sonrasında
    gönderdimiz dosyayı eger bluetooht la attıysak mesaj(inbox) bölümünden z/system/apps içine yapıştırıyoruz.
    Daha sonra ise telefonu kapatım açıyoruz ve menu tuşuna bastımızda en altta radio diye bir uygulama olarak gözükcektir
    eger yapıştır dedinizden sonra not done:-21 hatası verirse c/ veya E/ yükleye bilirsiniz

zip şifresi: rapboydeniz

Baştan söyleyeyim.Ben kendim elektronik'ciyim.Şimdi bu cep telefonların içerisinde(s60 vb...) radyo alıcı devresi yok.Yani sen bu programı veriyorsun.Ama yanlış.Çünkü bu telefonlarda bu devre yok.E olmayınca telefon radyo sinyalini nerden alacak?Bide utanmadan internetten değil demişsin.Böyle böyle yap demişsinde.Sen kendin denedinmi bu programı bi söylesene.:46: :46: :46:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri