REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Kral Tahta Oturdu!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir Beşiktaşlı olarak şöyle düşünüyorum.Türk liğlerinde nadirde olsa öyle futbolcular varki oynadıkları takımlardan daha çok tüm Türkiyenin futbolcusu olmuşlardır.Artık Hakan Şükür'ü böyle görmek gerekir.Şüphesiz ortada inkar edilemiyecek Hakan Şükür var ve Türk futboluna en büyük hizmet eden futbolcuların arasındadır ve kesinlikle sıradan bir futbolcu gibi anılamaz.Türkiyede hiç bir kimsede böyle anmıyacaktır.Türk futboluna şimdiye kadar bulunduğun katkılardan dolayı Teşekkürler Hakan Şükür.Keşke senin gibi yeni Hakan şükürler yetiştirebilsek.
    ben her zaman demişimdir bizim dost takımımız bjk diye tşk arkadaş paylaşımın için
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşke HAKAN ŞÜKÜR gibi golcüler yetiştire bilsek ......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maç başına gol
    Futbolcu Gol
    1.Tanju Çolak 0.869
    2.Metin Oktay 0.861
    3.Fevzi Zemzem 0.654
    4.Fikri Elma 0.636
    5.Aykut Kocaman 0.566
    6.Serkan Aykut 0.557
    7.Hakan Şükür 0.516
    8.Feyyaz Uçar 0.507
    9.Oktay Derelioğlu 0.488
    10.Saffet Sancaklı 0.485

Rakkamlar herşeyi anlatıyor fazla söze gerek yok..
    ayrıca bu istatistikleri veren arkadaş birde metin oktay ve tanju çolak'ın kaç maç sonucu o kadar gol adedine ulaştıklarınıda foruma verebilirse hakanı daha iyi tartabiliriz..sanırım hakanın maç adedi oktay ve çolak'a göre hayli fazla..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir Beşiktaşlı olarak şöyle düşünüyorum.Türk liğlerinde nadirde olsa öyle futbolcular varki oynadıkları takımlardan daha çok tüm Türkiyenin futbolcusu olmuşlardır.Artık Hakan Şükür'ü böyle görmek gerekir.Şüphesiz ortada inkar edilemiyecek Hakan Şükür var ve Türk futboluna en büyük hizmet eden futbolcuların arasındadır ve kesinlikle sıradan bir futbolcu gibi anılamaz.Türkiyede hiç bir kimsede böyle anmıyacaktır.Türk futboluna şimdiye kadar bulunduğun katkılardan dolayı Teşekkürler Hakan Şükür.Keşke senin gibi yeni Hakan şükürler yetiştirebilsek.
    ARTIK SON SENESİ OLSUNYENİLERİN ÖNÜNÜ AÇSIN ..size en güzel cevabı CABBARİ vermiş arkadaşım doğruda vermiş..bir tanju metin oktay yetiştirelemiyorsa bununtek sebebi hakanın bencilliğidir..oynadığı yılları düşünürsen galatasaraydan kaç santrafor geldi geçti sayısını bilen varsa döksün ortaya...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Futbolcu Maç Gol
    1.Hakan Şükür 467 241
    2.Tanju Çolak 276 240
    3.Hami Mandıralı 465 219
    4.Metin Oktay 252 217

tanju çolak ve metin oktay nerdeyse maç başına bir gol..insaf tanju ve rahmetli metin oktaya haksızlık oluyor..birilerinin ittirme kaktırmasıyla zorlayarak zoraki futbolculara metiyeler düzücekseniz eğer istatistikleri yayınlamayın çünki herşey kabak gibi ortada..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARTIK SON SENESİ OLSUNYENİLERİN ÖNÜNÜ AÇSIN ..size en güzel cevabı CABBARİ vermiş arkadaşım doğruda vermiş..bir tanju metin oktay yetiştirelemiyorsa bununtek sebebi hakanın bencilliğidir..oynadığı yılları düşünürsen galatasaraydan kaç santrafor geldi geçti sayısını bilen varsa döksün ortaya...
    gecen seneki futboluyla şahsen ben ümit karandan ümitliydim birde hamiden ümitliydim ama oda çabuk pes etti
    hayırlısı olsun
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan şükürle tanju çolağın oynadıgı maç sayısına baklırsa hakan şükür çok gerilerde kalır
    bana göre tanju çolaktadır liderlik

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri