REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Antakyaspor devredildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup Antakyaspor devredildi

Antakyaspor devredildi
    TFF Üçüncü Lig 1. Grup takımlarından Antakyaspor'un kulüp başkanı Hüseyin Şahbaz, Antakyaspor'un maddi imkansızlıklar yüzünden İskenderun Belediye Sahilspor'a devredilmesine karar verdiklerini belirterek, ''Utanması gerekenlerin takıma sahip çıkmayanlar'' dedi.
    Şahbaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın kentte kalması için yapmış olduğu tüm özverili çabaların sonuçsuz kaldığını anlattı.

Herkesin kendilerini yalnız bıraktığını, kimseden ''tek kuruş'' destek dahi görmediklerini ifade eden Şahbaz, şunları kaydetti:

''Kişisel çabalarımla kulübü yaşatmaya çalıştım. Bu uğurda, başta kendimin, sonra eşimin ve dostlarımın kredi kartlarını kullanarak kulübün giderlerini karşıladım. Ama artık tıkandım. Borç batağına battım, kulübün giderlerini karşılayamaz duruma geldim. Ben kendi alacaklarımdan vazgeçtim. Esnafa, resmi kurumlara olan borçlar yüzünden hakkımda yurt dışına çıkma yasağı konuldu. Bu da yetmezmiş gibi evime haciz geldi. Bütün bunlara rağmen Antakyaspor'un kentte kalması için direndim ve beklemeye başladım. Çaresiz bir insan ne yaparsa onu yapmak zorunda kaldım. Utanması gerekenler takıma sahip çıkmayanlar.''

Şahbaz, lig başlamadan genel kurulu yaparak, Antakyaspor'u, İskenderun Belediye Sahilspor'a devredeceklerini ve yeni yönetimin göreve geleceğini sözlerine ekledi.

30.08.2007

Kaynak : AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baskana bakya bravo .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vaybe bir şehrin dramının çöküşü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri