REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: w 810i kullananlar lütfen yorum yazın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart w 810i kullananlar lütfen yorum yazın

arkadaşlar ben w810i aldım.benim takıldığım karşı tarafın kulağıma gelen sesi bazen çok ii oluyor,bazen de kötü.t630 da gümbür gümbür ses vardı,acaba cihaz cihaz fark mı ediyor,bazende ses anlık olarak gidip gelio şebekedenmi anlayamadım.kullanan arkadaşlar lütfen yorum yazın.saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ses te kendinden olan bi sorun yok sadece 900 1800 davasıdır.ses gayet net konuşurken.müziği dersen parçanın kalitesine göre değişir.ben memnunum w810i kullanmaktan.Tavsiye ederim herkese.ucuz ama özelliği çokkkk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eger telafonun kendısınden bahsedıyorsan oyle bır problem yok bangır bangır hatta bazen kısma gereksınımı duyuyom yok eger ben kulaklıktan bahsediyorum dıyorsan mumkundur olabılır o zaman hemen telefonu aldıgın yere gıt garantı kasamındaysa derdını anlat vede yenı kulaklığı kap derım bende oyle bır sorun oldu servıs sıfır orjınal kulaklık verdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ederim.yorumlarınız olumlu,sorunum çözüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki sorunun ne olduğunu ve nasıl hallettiğini yazda bizde öğrenelim.eğer cihazda problem yoksa (ki olacağını sanmam)sanırım çok küçük bir detay.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri