Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: at-7010 D problem var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart at-7010 D problem var

selam arkadaşlar at-7010 D cihazıma kanal listesi yüklerken bi problemle karşılaştım.. yardımcı olabilecek var mı... Kaon-sunny 2 mb kanal editör kullandım. bu resimdeki hatalar meydana geldi..

cihaz bilgilerim ..

Model : AT-7010 DZ
    Last update : Dec 20 2004
    S/W : V02.00.05
    H/W : V16.00.A1
    Loader : V6.1.8

ve buna kurukafa ve Kup230 engineer felen kaon menüsü yükledim arkadaşların önerisi üzerine...

böyle bi problem var işte .. yardımcı olur musunuz lütfen ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kdf dosyası atmışsan olmaz zira son çıkan listeler 219 kukukafa loaderli yazlımlar için yapılmıştır
    ya kendi listeni hazırlayacaksın yada cihaza loaderini yükseltip 219 yükleyip yeni yazılım atacak sonra güncel setting atacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kdf listesi'ydi... olmadı.. kendi listemi yapiyim ama hangi programla oluyo bu ?.. kurukafa yüklemeden önce de aynı hatayı vermişti.. gerekli programlara yönlendirirseniz çok sevinirim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buradan kanal editörün yoksa pc yükle sonrada editörden rec ...pc seç cihaza 232 bağlıyken cihazın fişini tag sağa doğru hareket başlar sonrada kapat tıka üste farklı kaydet de dosya olarak kaydet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş çok saol ama dediğin gibi sağa doğru yüklendiğine dair bi hareket olmadı.. aksine cihazın ekranında FAIL yazdı... cihazdan bilgisayara liste de aktarılmıyo bilgisayardan cihaza da ... ne yapcaz ya.. çok lazım beyler hiçbi kanal izleyemiyorum.. cihazdan taratınca bütün kanallar çıkmıyo.. manuel olarak tp ekleyince de diğer markalarda bulunan tp ler at-7010 D cihazında bulmuyor.. ,

yardım lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

net framework diye program var googleden arat bulursun bu programı yükle sorunun düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    net framework diye program var googleden arat bulursun bu programı yükle sorunun düzelir
    kardeş hiçbi değişiklik olmadı... acaba başka bi kanal editör ve başka bi kanal listesi kullansak olur mu ? sadece türksat kanalları lazım.. normal yerli tv ler..

yardım ederseniz çok sevinirim. ve minnettar olurum.. gerçekten.. çok lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yüklediğin yazılıma göre kanal editörü ilen yükletebilirsin kanalları fakat anlatıldığı gibi yazılım vede yükleme lodurunu yükseltirsen kesin böyle bir sorunla karşılaşmazsın

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar anlamıyorum ben böyle loader yükselt felen acemiyim lütfen rica ediyorum.. program verebilecek yok mu ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7010dci 1 mb cihazım var fox(premier lig) nasıl izleyebilirim yardım lutfen

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri