Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Maganda kurþunu hakkýndaki düþünceleriniz ???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Maganda kurþunu hakkýndaki düþünceleriniz ???

Arkadaþlar bu maganda kurþunu hakkýndaki düþünceleriniz nedir hergün bir haber hergün bir haber nolacak bu iþin sonu nolacak bilemiyorum....

Maganda kurþunu piknikte can aldý

Trabzon'un Þalpazarý ilçesinde rastgele açýlan ateþte kurþunun isabet ettiði kadýn öldü.

Geyikli beldesinin Sis Daðý'nda, kimliði belirlenemeyen bir kiþi tarafýndan ateþlenen av tüfeðinden çýkan kurþun, eþi Mustafa Yýlmaz ile birlikte piknik yapan Yüksel Yýlmaz'ýn (59) göðsüne isabet etti.

Aðýr yaralanan Yýlmaz, kaldýrýldýðý Geyikli Saðlýk Ocaðý’nda hayatýný kaybetti. Cumhuriyet Savcýlýðýnca yürütülen soruþturma kapsamýnda, olay sýrasýnda çevrede bulunan 8 kiþi gözaltýna alýndý.

Öte yandan, 4 çocuk annesi Yüksel Yýlmaz'ýn cenazesi, bugün, ilçeninTepeaðzý köyü camisinde öðle vakti kýlýnan cenaze namazýnýn ardýndan ayný köyde topraða verildi.

Yýlmaz'ýn eþi Mustafa Yýlmaz ile çocuklarýnýn, cenaze töreninde güçlükle ayakta durduklarý görüldü.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu kurþun inþallah bundan sonra hiç can almaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu kurþun inþallah bundan sonra hiç can almaz
    o biraz zor kardeþ bizdeki bu silah meraký olduktan sonra bizim yantarafta tüfekçi var bazaen oraya gidiyorum müþteri geliyor kuru sýký alýyor adamýn sorduðu ilk þey bunun içini boþalta bilirmiyiz diyor adam almadan daha iþin hilesini düþünüyor tabi bizim arkadaþ öylelerine satýþ yapmýyor adamdaki zihniyet farklý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya bu kadar aptal insan olduðu sürece ortalýkta bu maganda kurþunlarýnýn biteceðini sanmýyorum!!neden aptal peki?? çünkü maç kazanýyo havaya ateþ açýyo ,düðün yapýyo havaya ateþ açýyo,çocuðu askere gidiyo havaya ateþ açýyo,seçimlerde partisi kazanýyo havaya ateþ açýyo,kavga ediyo saða sola ateþ açýyo yani bu kadar aptallýk olabilir mi forum olduðu için sadece aptal dedim geçtim ama normal hayatta ben onlara bi güzel sýrada gidiyorum sinirimden

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ülkemizde bazý yerleþim yerlerinde çocuklara bile silah veriliyor.hele düðünlerde havaya ateþ açýlmasý hiç doðru deðil.silah konusunda caydýrýcý önlemler alýnmasý gerek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya düðünlerde zaten olmuo bu silah iþi hiç deilse utanýolar ama kýna gecesi insanlarýn neredeyse bir kargaþa halinde eðlendiði bir organizasyondur.son ses oyun havasý sýnýrsýz içki yemek hizmet konuþmalar fln filan. e haliyle bu kargaþada gaza gelenler silahlarýna sarýlýp havaya 3-4 mermi sýkmak istiyorlar.tmm kuru sýký kullanan çok ama bazý MAGANDALAR gerçek tabanca ile gerçek mermi atýnca iþin boyutu deðiþiyor.kim nerden bilecekki o adamdaki tabancanýn gerçek mermi atacaðýný.çaktýrmadanda atar yani.bunun önüne geçileceðini sanmýyorum sonuçta polis yada jandarma gelince rüþvet veriliyor onlarda gidiyor.e kýna gecelerinide kaldýrmak adet örf geleneklere aykýrý.yani bence bu konuda bir þey yapýlamaz.kaderde ne varsa insan yaþar.sonuçta oraya ben öleceðim yada ölmeyeceðim diyerek giden olmaz.eðlenmek için giden biri kaderini orada yaþar.çok gülünç ama bir o kadarda hassas bir olay...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla olay maalesefki bizim geliþmiþlik seviyemizle alakalý....adamlarý çok sevdiðimden deðil,ancak gerçekçi olmak gerekirse dünyanýn en modern ve medeni ülkeleri olan iskandinavya ve orta avrupa ülkelerinde böyle bir eðlence,gösteri,stress atma kutlama vb. (adýna ne derseniz diyin) þekli yoktur...olmaz...olamaz....ve üstüne üstlük adam bu haltý yerken suçu günahý olmayan insanlarýn canýna da kast edebiliyor...kimse bana maval okumasýn...sosyal hayatýmýzdan bu rezilliði çýkartmadýktan sonra kimse bana kalkýpta biz þöyle ülkeyiz,biz böyle toplumuz,anane ,görenek,gelenek bilmemne zýkkýmýn dibi hikayeleri anlatýpta sakil bir duruþ sergilemekten baþka hiç bi halt yapamayýz....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ya arkadaþlar bu silahý sadece maganda mý atýyor.Benim seçtiðim vekil bile atýyorsa býrakýn magandayý rahat rahat atsýn be kardeþim.Meclis daha silah taþýmayý önleyeceðine benim sayýn bakaným silah daðýtadursun.Sorunun çözümüne tepeden baþlanmalý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adý üzerinde magandalar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gereken ne varsa bunun için önlem alýnsa çok iyi ama nerde hergün bunun için muhakak mezara diðeri hapis gende bizim vatandaþ aklý baþýna gelmiyor ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri