REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: semdeg süresiz banlandınız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

semdeg süresiz banlandınız..

Alıntı semdeg Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın admin senelerdir internet kullanıcısıyım yüzlerce siteye üye oldum.Ama bu site kadar fazla mesaj gönderipde insanı bu kadar rahatsız eden bir site daha görmedim.Lütfen bu mesajlarınla insanı rahatsız etmekden vazgeç kardeşim nalet olsun senin siten bir daha bana mesaj falan gönderme
    Supersatforum sizlere yeniliklerde eposta yollayabilir.Bu kurallardada belirtilmiş.Hatta uye olurken yonetciler size eposta gönderbilir secenegini işaretlemiş oluyorsunuz.

Ama bunu yanlış anlayan bazı dengesizler var hatta Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mailine email gönderen birdaha yollarsanız küfür edecem diyen ukala,beyin özürlü adamlar var.
    BU SÖZLERİM SANA AYNEN GİTSİN .O KONUDADA YAZMIŞTIM BU KONUDA BU MESAJDA ÖZELLİKLE SANA YAZIYORUM..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öyle ya rahatsız edilmek istenmiyorlarmış ozaman tv de haberleride dinlemesinler ne günlere kalldık güncel olayları haberdar etmekte suç ozaman ne işin var internete be kardeişim
    git bi kafeye üç beş oyna da adam sansınlar seni

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri