REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D Smart TFF'ye Süper Lig'in yayın hakkı için inanılmaz bir teklif sundu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D Smart TFF'ye Süper Lig'in yayın hakkı için inanılmaz bir teklif sundu

D Smart'tan kafa karıştıran teklif

Dijital Platform D Smart TFF'ye Süper Lig'in yayın hakkı için inanılmaz bir teklif sundu. Sözleşmenin 2010'da biteceğini öğrenen D Smart yönetimi oldu bittiye tepki gösterdi...

D Smart Süper Ligin yayın hakkına talip oldu. D Smart bugün TFF'ye başvurdu ve teklifinin değerlendireceği günü beklemeye başladı

27 / 08 / 2007 12:00D Smart Digital platformu Türkcell Süper Lig maçlarının yayının hakkını almak için düğmeye bastı. Bugün TFF'ye giderek Digitürk'ün 2008 Mayıs ayında bitecek sözleşmesine mütakiben taklifini veren D Smart gelecek sezondan itibaren Süper Lig'in yayın hakkını alabilmek için süper bir teklif yaptı...

Doğan Yayın A.Ş. Grup Başkanı Murat Saygı yaptığı basın toplantısında Bugün TFF'ye giderek D Smart'ın maç yayını için teklifde bulunduğu resmen açıkladı. Murat Saygı yaptığı açıklamada" Biz şu anki yayıncı kuruluşun Mayıs ayında sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı TFF'ye teklifimizi ilettik. Ancak gördük ki, TFF maçların naklen yayın hakkını elinde bulunduran şirketle ana sponsorun sözleşmesinin olmasından dolayı 2 yıl daha sözleşmeyi uzatmış. Bu durum oldu bittiye gelen bir durum. Bu demek oluyor ki gelecek sezonun sonunda Mayıs ayında bitecek olan sözleşme 2010 yılında sona erecek. Biz teklifimizi verdik ve TFF Başkan Haluk Ulusoy Başkanlığında teklifimiz değerlendirecek. Biz biliyoruz ki Başkan Haluk Ulusoy ve ekibi Türkiye'de futbola kaynak yaratmak için çalışan ve bugüne dek önemli işler yapan kişiler. Bu teklifimizin cevabını bize ileteceklerini söylediler ve değerlendireceklerini söylediler" dedi...

Saygı konuşmasına devam ederek "Teklifimiz 180 milyon dolardır. Ve bunlara ilaveten TFF'nin payı ve KDV'de eklendiğinde ortaya baya ciddi bir rakam çıkmaktadır. Çünkü mevcut yayıncı kuruluş 100 milyon dolarlık bir parayla bu işi götürmüştür. Ancak her zaman şu inkar edilemez. Mevcut durum idibariyle o durum o zamanı bizim teklifimiz de bu zamana göredir. 180 milyon dolarlk teklif yadırganamaz. Biz Türk futbolu için bu paranın ne anlama geldiğini biliyoruz. Kulüplerimiz için bu teklif güzel bir kaynak. Bu uzatılan sözleşmeyle, oldu bittiye getirilen durumu TFF'nin kararına bırakıyoruz ama bizim teklifimiz bu. Bunun için banka teminatı da verdik. Kulüplerimiz büyükler dahil bazıları bize destek veriyor." şeklinde konuştu...

Saygı Rekabet Kurumuna da bukonuyla ilgili başvuruda bulunduklarını belirterek "Rekabet ne demektir, rakiple yarışmak bu kurumda bunu sağlam için orada. Biz başvuruda bulunduk. Kurum ortadaki haksızlığı görmek adına ve insanların faydalanması adına orada. Bu teklifimize bazı kulüplerimiz ciddi şekilde destek veriyor. Zaten TFF'de teklifi değerlendireceklerini söyledi. Biz kararı bekleyeceğiz. Bu teklifle biz futbolseverlere de müjde veriyoruz. Biz yapacağımız işlerle futbolu elit tabakaya değil, daha zengin kitlelere izlettirmek istiyoruz. D Smart paketindeki ücretsiz olan ürünlerimizden faydalandırmak istiyoruz. Bu futbolseverler için süper bir avantaj" şeklinde konuştu...

tumspor.com

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rekabetten bahsedene bak.Be adam resmen tekelleşiyorsun.Haluk ulusoy sizin istediğiniz gibi bir karar verirse yazıklar olsun.Şimdi maçları aylık 30 ytl'ye izlerken eğer D smart alırsa bir maçı Allah bilir kaç kontöre izletir.On'mu olur yirmi'mi olur Otuz'mu olur gerisini siz tahmin edin.Tam soyguncu .Vereceği 180 milyon doları nereden çıkaracak tabiki vatandaştan.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah almazlar.Çünkü Digitürk'ün maç anlatımları olsun spikerleri olsun çok tecrübeli bir ekip.
    D-spor'da bir iki maç izlediğim olmuştu spikerlerin anlatımları hoşuma gitmedi.Ama ne yaparlarsa yapsınlar 2010yılına kadar Turkcell süperlig DİGİTÜRK'e aittir.Son sözü zaten fedarasyon başkanımız sayın Haluk Ulusoy söylemişti.D-smart ancak kendi yayın organlarından bu tip haberler yapmaktadır.
    Konu zafer murat tarafından (27-08-2007 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortalık yine kızışacak bu işten en büyük karı tabiki tff yöneticileri ve kendisi kazanacal!!!
    zarar gören daima futbol severler
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yanılıyorsunuz arkadaşlar düşünsenize izlediğiniz maçın parasını vereceksiniz .izlemediğiniz maça para vermeyeceksiniz
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzliyeceği maçı kaç kontöre izletecek.Kontorun birim fiyatı ne olacak.Aydın doğan 180 milyon doları cebindenmi verecek yoksa vatandaştanmı çıkaracak.Vatandaş sadece kendi tuttuğu takımın maçını izlerse dolayısıyla bir maçlık kontör alacak.Dolayısıyla bu adam verdiği parayı çıkartıp kar etmek için kontör fiyatlarını zorunlu olarak yüksek tutacak ve allah bilir kaç kontöre izletecek.Seyretmediğin maçların maliyetini senin seyrettiğin tek maçın üzerine yıkacak.Başka çaresi yok düşünemiyormusun.Babasının hayrınamı o kadar para veriyor.Bu kadar cahil olmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Doğan TV, Süper Lig'e talip oldu

Doğan TV, Süper Lig'e talip oldu
    Doğan TV Holding'in, D Smart vasıtasıyla TFF'ye Süper Lig yayın ihalesinin yenilenmesi için başvurduğu bildirildi

Doğan Yayın Holding AŞ'den Borsaya gönderilen açıklamada, Holding'in, bağlı ortaklığı Doğan TV Holding AŞ bünyesinde faaliyet gösteren Dijital Platform D Smart vasıtasıyla Süper Lig TV yayın hakları ihalesinin 2004 yılı ihale şartname ve sözleşmesine bağlı kalacak şekilde 2008/2009 futbol sezonundan başlayarak en az 3 yıllık bir süre için yenilenmesi talebiyle TFF'ye başvurduğu kaydedildi.

Açıklamada, “D Smart (Doğan TV) ihaleye yıllık 180 milyon dolar artı yüzde 10 federasyon payı, artı yüzde 2 operasyon gideri, artı KDV olmak üzere teklif vermektedir. Söz konusu yazılı teklif banka teminat mektubu ile garanti altına alınmış olarak TFF başkanlığına sunulmuştur” ifadesine yer verildi.

A.A.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alsın d smart en güzeli kontör

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar atlattiğiniz konular var birincisi maçlari d smar alirsa butun uydu cıhazlar değişecek fiyati ne peki en yuksek 350 ytl endüşük 310 ytl bu bir karaborsa buna en duşuk cıhazı alayım dersen 310 ytl vereceksin gerçi hepsı aynı cıhaz her yapısıyla ayni ikincisi izlediğin maç için kontor yukleyeceksin kontor nekadar olacak bilinmiyor kaç kontur maç için harcanacak bilinmiyor ve 3 birşey dsmart kupa maçlarini aldi yaklaşik 45 gün hihaz yoktu maçlari almadan once cihaz kaç paraydi bilen varsa ben yinede hatirlatayim en pahali cihaz o gün 280 ytl idi bügün 350 ytl bunlar maçlari alsin cihaz 450 ytl olur arti maç başi kontor bu ne soygunluk anlamiş deyilim buna devlet nasil izin verir serbest biyasa diye vatandaşin cebine dokunmak niye vatandaşi soymak niye ben satici olarak boykot ettim ve dsmart satmiyorum satmayida düşünmuyorum ben 3 tane sattim dsmarttan bize anlatilanlarla semınerde bugünku pıyasa fıyatlarına gore bize yalan soylediler her yetkiliyle de tartişirim bu konuyu istesinler firma ismi veririm ve tartişalim o günlerde bizlere 250 ytl civari diyenler bu gün neden 350 ytl ye cihazlarini sattiriyor onuda anlamiş deyilim herkezden özür dilerim ama ben satici ve belkide burda yazanlarin çoğu tuketici bilmiyorum ama şahsen bizleri soyuyorlar saygilarimla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yenıkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar atlattiğiniz konular var birincisi maçlari d smar alirsa butun uydu cıhazlar değişecek fiyati ne peki en yuksek 350 ytl endüşük 310 ytl bu bir karaborsa buna en duşuk cıhazı alayım dersen 310 ytl vereceksin gerçi hepsı aynı cıhaz her yapısıyla ayni ikincisi izlediğin maç için kontor yukleyeceksin kontor nekadar olacak bilinmiyor kaç kontur maç için harcanacak bilinmiyor ve 3 birşey dsmart kupa maçlarini aldi yaklaşik 45 gün hihaz yoktu maçlari almadan once cihaz kaç paraydi bilen varsa ben yinede hatirlatayim en pahali cihaz o gün 280 ytl idi bügün 350 ytl bunlar maçlari alsin cihaz 450 ytl olur arti maç başi kontor bu ne soygunluk anlamiş deyilim buna devlet nasil izin verir serbest biyasa diye vatandaşin cebine dokunmak niye vatandaşi soymak niye ben satici olarak boykot ettim ve dsmart satmiyorum satmayida düşünmuyorum ben 3 tane sattim dsmarttan bize anlatilanlarla semınerde bugünku pıyasa fıyatlarına gore bize yalan soylediler her yetkiliyle de tartişirim bu konuyu istesinler firma ismi veririm ve tartişalim o günlerde bizlere 250 ytl civari diyenler bu gün neden 350 ytl ye cihazlarini sattiriyor onuda anlamiş deyilim herkezden özür dilerim ama ben satici ve belkide burda yazanlarin çoğu tuketici bilmiyorum ama şahsen bizleri soyuyorlar saygilarimla
    Çok haklısınız..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri