REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: admin bunu okusun!!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart admin bunu okusun!!!!!

sayın admin senelerdir internet kullanıcısıyım yüzlerce siteye üye oldum.Ama bu site kadar fazla mesaj gönderipde insanı bu kadar rahatsız eden bir site daha görmedim.Lütfen bu mesajlarınla insanı rahatsız etmekden vazgeç kardeşim nalet olsun senin siten bir daha bana mesaj falan gönderme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı semdeg Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın admin senelerdir internet kullanıcısıyım yüzlerce siteye üye oldum.Ama bu site kadar fazla mesaj gönderipde insanı bu kadar rahatsız eden bir site daha görmedim.Lütfen bu mesajlarınla insanı rahatsız etmekden vazgeç kardeşim nalet olsun senin siten bir daha bana mesaj falan gönderme

bu arada kızabilirsin ama hakaret edecek boyutlarda kelimeler kullanmasan iyi olur.derdini güzel bir şekilde anlatabilirsin
    Konu pencere77 tarafından (05-09-2007 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı semdeg Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

verdiğim linki tıkla ve oku.1 nolu mesajı.görsel olarakta tarif edilmiş.
    saygılar

kızmaya hakaret etmeye varacak sözler sarfetmeye çalışşmasan iyi olurdu.
    ayrıca konuyu açtığın sayfanın en üst konusu bu konuyla ilgili.önemli olarak belirtilmiş. FORUM KURALLARI-DUYURULAR-UYARILAR-İLGİLİ GÖRÜŞLER > Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz / Forum Your Suggestions
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konuyu açtığın sayfa
    Konu pencere77 tarafından (05-09-2007 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

semdeg 1 mesaj göndermişsin bu siteye ondada maşallah döktürmüşsün,daha sakin olabiliriz.hadi kal sağlıcakla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@semdeg SUPER SAT FORUM'da herkese gereklı görulduğünde PM MESJ'rı atılır bu 1
    ayrıca bu senın yazından

Böyle mesaj yazılmazsın uslubu ile istek mesajı yazılır konu ıletılır aksı taktırde FORUM KURAL'rı uygulanır bılesın ok senı usluba davet ediyorum lutfen mesajlarında bu tıp yazı yazmamaya özen gösterınız ok şimdiden iyi paylaşimlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Senelerdir internet kullanıyormuşsunuz..!, yüzlerce siteye üye olmuşsunuz..! ama bir istenmediği zaman mail almamayı çok yazıkki öğrenememişsiniz..!

Bu forumda kimseye zorla mail gönderilmiyor, önünüze 2 seçenek sunulmuş ama siz bunları öğrenmek zahmetine hiç girmemişsiniz..

Merak etmeyin bundan sonra o çok rahatsız olduğunuz mailler size gelmicek.. Uslubunuzdan dolayı süresiz banlandınız..

KONU KAPANMIŞTIR
    Konu Nakkus tarafından (05-09-2007 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri