Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: semdeg süresiz banlandýnýz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

semdeg süresiz banlandýnýz..

Alýntý semdeg Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn admin senelerdir internet kullanýcýsýyým yüzlerce siteye üye oldum.Ama bu site kadar fazla mesaj gönderipde insaný bu kadar rahatsýz eden bir site daha görmedim.Lütfen bu mesajlarýnla insaný rahatsýz etmekden vazgeç kardeþim nalet olsun senin siten bir daha bana mesaj falan gönderme
    Supersatforum sizlere yeniliklerde eposta yollayabilir.Bu kurallardada belirtilmiþ.Hatta uye olurken yonetciler size eposta gönderbilir secenegini iþaretlemiþ oluyorsunuz.

Ama bunu yanlýþ anlayan bazý dengesizler var hatta Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. mailine email gönderen birdaha yollarsanýz küfür edecem diyen ukala,beyin özürlü adamlar var.
    BU SÖZLERÝM SANA AYNEN GÝTSÝN .O KONUDADA YAZMIÞTIM BU KONUDA BU MESAJDA ÖZELLÝKLE SANA YAZIYORUM..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öyle ya rahatsýz edilmek istenmiyorlarmýþ ozaman tv de haberleride dinlemesinler ne günlere kalldýk güncel olaylarý haberdar etmekte suç ozaman ne iþin var internete be kardeiþim
    git bi kafeye üç beþ oyna da adam sansýnlar seni

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri