Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: olay yaratan heykel

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    olay yaratan heykel

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

    resmi görmek için verdiğim linki tıklayın lütfen

    İşte olay yaratan heykel
    Antalya'da, Kemer Belediyesi'nce Çınarlı kavşağına konulan heykel tartışma yarattı. Heykeltıraş Zafer Sarı'nın yaptığı kadın ve erkek figürünün müstehcen olduğunu savunan eski Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Gül, kaldırılması için Kemer Kaymakamlığı'na başvurdu.

    Heykelin, genç kızların ahlakını ve ailelerin huzurunu bozduğunu iddia eden Gül, kendisine gelen yaklaşık 40 vatandaşın şikayetlerini dile getirdiğini söyledi.

    'YIKARIZ YA DA TAŞLARIZ'

    Bu konuya duyarlılık gösteren vatandaşların heykeli yıkacaklarını ve taşlayacaklarını söylediklerini ifade eden Gül, kendisinin ise bunu kanuni yollarla halletmek gerektiği uyarısında bulunduğunu belirtti. Sanat eserlerine saygılı olduklarını, ancak bu heykelin Kemer'in göbeğine değil de parklara konulabileceğini savunan Gül, "Bunu buraya koymak, insanlara hakarettir. Kemer'de sadece turistler yaşamıyor. Genç kızların ahlakı, ailelerin huzuru bozuluyor. Turistler de şikayet ediyor" diye konuştu.

    Kemer Belediye Başkanı CHP'li Hasan Şeker ise heykel için "Sanatçıdır, yapmıştır. Sanatçılara saygı gösteririm. Sonuçta bu, bir metal" dedi. Dünyanın bir çok yerinde bu şekilde heykeller olduğunu belirten Şeker, turistlerin heykel platformunun önünde fotoğraf çektirmek için sıraya girdiklerini kaydetti.

    Heykeltıraş Sarı da tepkilere şaşırdığını, heykelin cinsel bir objeden çok, aşk ve sevgiyi anlattığını belirtti. Sarı, saf duyguların, bu şekilde kirletilmesinden üzüntü duyduğunu ifade etti.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    kemer belediye başkanı chpli hasan şeker açıklama yapmış "Sanatçıdır, yapmıştır. Sanatçılara saygı gösteririm. Sonuçta bu, bir metal" demiş. bak bak bak
    Metalmiş. O halde ***** dergilerinide duvar kaplamada kullanalım. sonuçta o da bir kağıt demi?
    Ulan ne biçim bir açıklama. insan böyle açıklama duyunca asıl çileden çıkıyor. Hadi heykeli yapan edepsiz. edepsizi savunan başkanın açıklaması hem cahilce hem de adice. sanatçıdır yapmıştır mış. yokya.. yapıyorsa evine koysun. Ahlaki değerlere ters olan şeyi kamunun kullandığı bölgelere sanatçılık kisvesi altında koyamazsınız efendim. saygılı olun biraz. türk hacılarının hacca gitme zamanında buna benzer bir pisliğide kom mayo yapmıştı. yeşil köy hava limanına dev poster açmış. reklammış. biryanda beyazlar içinde hacılar yanlarında dev çıplak kadın resmi. ayıp.günah.edepsizlik.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    örf ve adetlerimize inançlarımıza ters bunlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •