Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: DTP'li belediye askere su vermedi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terorıstler meclısde daha ne olsun..idam sehpasında olacakları yere ülke yönetiminde bu aşağılık ..... insan demeye utandığım kişiler..imralıdaki soysuzu asmadıktan sonra bu ülke ben daha bise demiyorum her şey olur..krallar gibi beslesinler o soysuzu adada..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülen üzüldüğünüz şeye bakın....o adi yaratıkların verdiği su içilirmi...o şerefsizlerin vereceği suyu içeceğime susuzluktan çatlarım daha iyi..o ahlaksızlare her türlü zehiri katabilirler suya......şırnak'ın tamamı zaten pkk lı ve sempatizanı...aksini iddia eden varsa en az 20 tane o bölgede görev yapmış değişik rütbeden şahit gösteririm...herkeste aynı şeyi söylüyor...şırnak'ın köyünden o teröristlerin sempatizanlarından su içeceğime gider dağın başında susuzluktan ölürüm şerefimle....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türk ordusu askerini hayatta susuz yemeksiz bırakmaz gerekirse tankererle oraya su taşır yine de böyle kanı bozuk şerefsizlere muhtaç etmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu insanlar kadar gerizekalı görmedim o askerler bu vatanı korumasa ıraktan daha beter oluruz.asker olmasa şöyle bir etrafına baksalar hangi ülke dost valla asker olmasın kendilerini de (teröristleri savunanlar) yok edip amerikan ve ingiliz sömürgeleri buraları kaparlar zaten.
    unutmayın vatan namustur ve namusunuzu da koruyan askerdir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk askeri şereflidir

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri