Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: DTP'li belediye askere su vermedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte örnek bir devlet kurumu askere su vermesse bu devlet gücünü yitirmiş demektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazmış olduğunuz yazı bizi üzmüştür askeriye ileilgili bu tarz düşünceleriniz nedeniyle 1 hafta kadar forumda yoksunuz umarım bi daha böle laflar sarf etmezsiniz
    Konu umuter tarafından (06-09-2007 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte örnek bir devlet kurumu askere su vermesse bu devlet gücünü yitirmiş demektir
    belediye başkanı dtp li.heralde anlamışsındır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde ne susuzluk gördük arkadaşlar belediyenin itfaiye araçalrı ile su geldi bzlere bu suyu vermeyenler aslında kim oldukları belli olmayan kanı bozuk insanlardır
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pexwaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    way
    ben bu arkadaşa ---- len puşt diıyecektim ama modlarımız benden önce davranıp banlamışlar.askere saldıran böylelerinin ne mal oldukları belli.bunlar amerikan emperyalizminin uşağı pkk terör örgütünün sempatizanları.bu emperyalist uşaklarının bütün derdi tc ye ve Atatürk'e cumhuriyete ve onun yılmaz bekçisi TSK' ya saldırmaktır.hiç düşünmezler ve bilmezlerki emperyalist uşağı ermeniler sadece van ve çevresinde 1915 te 250000 kürt ile 450000 Türk ü katletmişlerdir.türk ve kürt isteselerde istemeselerde aynı ırkın aynı kaderi paylaşan çocuklarıdır.aramıza nifak sokan ve sokmak isteyen emperyalist uşağı(abd+ingiltere+fransa) pkk lılara lanet olsun.kardeş kanı döktüren emperyalistlere ve onların yerli işbirlikçilerine lanet olsun.şan ve şerefle dolu tarihe sahip asil ve şerefli TÜRK milletinin bir mensubu olmak en büyük şereftir.biz türkler onurumuzun-insanlığımızın-şerefimizin zekatını verseydik dünya üzerinde soykırımcı ve şerefsiz emperyalist (ingiliz-fransız_alman-belçika-ermenistan-ispanya-portekiz ve diğerleri) millet ve ülke kalmazdı.
    Konu umuter tarafından (06-09-2007 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumda küfür yasaktır arkadaşımıza kızıyosunuz biliyorum ama küfür vs edmeye devame derseniz sizi de uzaklaştırmak zorunda kalırım ona göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne kadar aşağılık bir insanlar var bu dünyada hiç kimse vatanımızı sahip çıkan askerlerimize hiç bir konuda söz söyleyemez buna hakkı yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu arkadaşa ---- len puşt diıyecektim ama modlarımız benden önce davranıp banlamışlar.
    sakin ol kardeş
    bizde kızıyoruz.gerekeni modlar yaptı zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumda küfür yasaktır arkadaşımıza kızıyosunuz biliyorum ama küfür vs edmeye devame derseniz sizi de uzaklaştırmak zorunda kalırım ona göre
    anlaşıldı sn. adminim ancak bu üyenin süresiz olarak forumdan banlanmasını-atılmasını talep ediyorum.saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlaşıldı sn. adminim ancak bu üyenin süresiz olarak forumdan banlanmasını-atılmasını talep ediyorum.saygılarımla.
    bence de en az 1 ay olmalı.1 hafta kısa.
    genede son karar yönetimin.
    saygılar...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri