Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/23 İlkİlk ... 345678910111213141516171819202122 ... SonSon
229 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Kaon Classico v187 Tps Au I2 Pw Star Tr Dil Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chrisdb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eyvallah teşekkürler @HCakir üstadım emeğine sağlık...sulh&saygı
    Sevgili @chrisdb hoşgeldiniz sizi görmektem mutluluk duyduk...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tps au çöktü galiba bende geceleri 10 dk. izliyorum sonra şifreleniyor açmıyor böyle sorunu olan arkadaşlar varmı kaon classico yu yükledim baştan iyidi sonra tpsler herhalde bişeyler yapıyor geceleri izleyemiyorum cihazım Kaon KSC511
    hayır çökmedi au devam ediyor *** load defıld yapıp usihai kanalının üzerinde 2 dk beklemek herhangi bir sorun yoktur...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çavuşözkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır çökmedi au devam ediyor *** load defıld yapıp usihai kanalının üzerinde 2 dk beklemek herhangi bir sorun yoktur...!!!
    Evet au sorunsuz çalışmakta iyi seyirler..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elinize sağlık arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elinize sağlık arkadaşlar
    İşinizi gördüyse ne mutlu bana iyi seyirler Üstadım..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@HCakir üstadım verdiğiniz yazılımları nihayet yüklemiş bulunuyorum ve gayet sorunsuz çalışmakta çalışmalarınızda başarılar ...sulh&saygı
    Konu chris db tarafından (13-09-2007 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çavuşözkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili @chrisdb hoşgeldiniz sizi görmektem mutluluk duyduk...!!!
    eyvallah üstadım bizde menun olduk çalışmalrınızda başarılar kolay gelsin saygılarımla...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chrisdb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @HCakir üstadım verdiğiniz yazılımları nihayet yüklemiş bulunuyorum ve gayet sorunsuz çalışmakta çalışmalarınızda başarılar ...sulh&saygı
    Rica ederim iyi Seyirler bizi takip edin.!!

eyvallah üstadım bizde menun olduk çalışmalrınızda başarılar kolay gelsin saygılarımla...sulh&saygı
    Hep beraber güzel günlere..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet aynısını yaptım ushuaya tv de bekledim açmadı france5 kanalında bekliyorum açtı tpslere geliyorum izliyorum biraz ondan sonra ekran donuyor önceden yüklediğimde hemen beklemeye gerek yoktu hemen açardı demek sadece bende var bu sorun yüklemeyi sorunsuz yaptım ama bu olay neden öyle oldu bilmiyorum manuel Aes keyleri kaonlar için giriliyor mu?identleri nasıl yazılıyo?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet aynısını yaptım ushuaya tv de bekledim açmadı france5 kanalında bekliyorum açtı tpslere geliyorum izliyorum biraz ondan sonra ekran donuyor önceden yüklediğimde hemen beklemeye gerek yoktu hemen açardı demek sadece bende var bu sorun yüklemeyi sorunsuz yaptım ama bu olay neden öyle oldu bilmiyorum manuel Aes keyleri kaonlar için giriliyor mu?identleri nasıl yazılıyo?
    Cihaza reset atın daha sonra sarı+menu ile emuyada reset atın , Kanalları yeniden yükleyin..!! Ushuia tv de 1 dk. bekleyince açıyor bende sorunsuz çalışmakta..!! Donmalar 1 sn lik herkeste var şifre değiştirdikleri zaman oluyor..!!
    Konu HCakir tarafından (14-09-2007 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 13/23 İlkİlk ... 345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri