REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/23 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920212223 SonSon
229 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Kaon Classico v187 Tps Au I2 Pw Star Tr Dil Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resetleyince herşey silinmiyecek mi yani atılan yazılım ve emular benim bilgim yok denemedim daha önce ama sorun öyle çözülecek ise resetlerim teşekür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resetleyince herşey silinmiyecek mi yani atılan yazılım ve emular benim bilgim yok denemedim daha önce ama sorun öyle çözülecek ise resetlerim teşekür ederim.
    Resetledikten sonra ayarlar sıfırlanır ve kanal listesi gider , Kanallları yeniden taratın veya Hazır kanal listesi yükleyin..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chrisdb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eyvallah üstadım bizde menun olduk çalışmalrınızda başarılar kolay gelsin saygılarımla...sulh&saygı
    saygılar bizden teşekkür ederiz....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalarım kusuruma baknassanız arkadaşımın recevirına atacağım ama bir türlü o dedeğiniz 3,1 olayını göremedim modüllerin olduğu yerde acaba nerde olduğunu ufakj bir resim ile göstermenizin mümkünü varmıydı yanlış bir şey yaptım galiba programı attımğım zaman ekranda kaymakta ondan dolayımı acaba onu öğrenmek istemekteyim ilgi ve alakanıza teşekkürler şimdiden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalarım kusuruma baknassanız arkadaşımın recevirına atacağım ama bir türlü o dedeğiniz 3,1 olayını göremedim modüllerin olduğu yerde acaba nerde olduğunu ufakj bir resim ile göstermenizin mümkünü varmıydı yanlış bir şey yaptım galiba programı attımğım zaman ekranda kaymakta ondan dolayımı acaba onu öğrenmek istemekteyim ilgi ve alakanıza teşekkürler şimdiden
    Modül kısmının olduğu yerde ( çok anlaşılır olmadı ama ) ekran kaymasının sebebi 3.1 olayı değil cihaza reset atmayı deneyin vede scartınızı kontrol edin !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Modül kısmının olduğu yerde ( çok anlaşılır olmadı ama ) ekran kaymasının sebebi 3.1 olayı değil cihaza reset atmayı deneyin vede scartınızı kontrol edin !
    ustam oraya baktım öyle bir yazı göremedim scarta sorun olacağından bilmiyorum çünkü strem menüyü yükledim bir sorun yok ama bu yazılımı attığımda olmakta sorun ve ilginede ayrıca teşekkürler :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam oraya baktım öyle bir yazı göremedim scarta sorun olacağından bilmiyorum çünkü strem menüyü yükledim bir sorun yok ama bu yazılımı attığımda olmakta sorun ve ilginede ayrıca teşekkürler :49:
    Cihaza reset atmayı deneyin daha sonra emuya reset atın bu işlemleri yaptıktan sonra kanal kilitini kaldırabilirsiniz ! Daha sonra Ushuia da 1 dk. bekleyerek tpsleri izleybilirsiniz , reset atınca görüntünü düzelmesi lazım yada görüntü ayarları bozuk olabilir , pal den oto ya alın ,kumandada p.std yazar !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam ben yazılımı atınca ekran kayma yapıyor menüye falan giremiyorum dalagalanma olmakta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam ben yazılımı atınca ekran kayma yapıyor menüye falan giremiyorum dalagalanma olmakta
    menü+sistem kurulumundan SCART çıkış ayarı yapınız....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şebeke aramada yardımcı olduğunuz için teşekkürler kankalar...

Sayfa 14/23 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri