Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/23 İlkİlk ... 567891011121314151617181920212223 SonSon
229 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Kaon Classico v187 Tps Au I2 Pw Star Tr Dil Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gizemli77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şebeke aramada yardımcı olduğunuz için teşekkürler kankalar...
    Rica ederiz İyİ Seyirler Dostum !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende 12.c1.a5 v 3.0 ama yazılım yüklemeden önce tüm kanallar vardı ama yazılım yükledikten sonra türksat sinyal var ama hiçbir tane kanal bulamıyor.

Acele yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart "hotbird Kanallarini Bulmuyor!!..."

Arkadaşlar kaon classico yazılımını yükledim. Ancak Hotbirde sinyal seviyesi %75 olmasına rağmen şebekeli kanal arama yaptırdığımda kanalları bulmuyor.
    Asia (107 E) ve Eutaelsat(16 E) uydularında geldiğimde birkaç kanal frekansı sinyal seviyesi %74 ve buralarda Hotbird frekanslı bazı kanalları bu uydularda -Asia (107 E) ve Eutael sat(16) E)- buluyor. Sorun nedir bilmiyorum. Yazılımı yükledikten sonra (P+) 3 kez bastıktan sonra kumandadan (+1) bastım. (Mavi tuş) + (menü) basarak CAS keylerini yeni yazılıma göre güncelledim. Yardımlarınızı bekliyorum.

12.c1 a5
    "uydu forum sayfaları, diğer forum sayfaları ve gazeteler artık tek sayfada"

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu gizemli77 tarafından (26-09-2007 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı prgaliaydin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende 12.c1.a5 v 3.0 ama yazılım yüklemeden önce tüm kanallar vardı ama yazılım yükledikten sonra türksat sinyal var ama hiçbir tane kanal bulamıyor.

Acele yardım
    Alıntı gizemli77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar kaon classico yazılımını yükledim. Ancak Hotbirde sinyal seviyesi %75 olmasına rağmen şebekeli kanal arama yaptırdığımda kanalları bulmuyor.
    Asia (107 E) ve Eutaelsat(16 E) uydularında geldiğimde birkaç kanal frekansı sinyal seviyesi %74 ve buralarda Hotbird frekanslı bazı kanalları bu uydularda -Asia (107 E) ve Eutael sat(16) E)- buluyor. Sorun nedir bilmiyorum. Yazılımı yükledikten sonra (P+) 3 kez bastıktan sonra kumandadan (+1) bastım. (Mavi tuş) + (menü) basarak CAS keylerini yeni yazılıma göre güncelledim. Yardımlarınızı bekliyorum.

12.c1 a5
    "uydu forum sayfaları, diğer forum sayfaları ve gazeteler artık tek sayfada"

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Yazılımda Şebeke Arama Aktifdir Turksat İçindeki Tüm Tpleri Silin Manuel Olarak 12731 v 3333 Frekansını Ekleyin Manuelden Çıkıp Otomatik Aramaya Gelin Arama Seçeneklerinden Şebeke Arama Açık Yapıp Aramaya Başlayın yazılanları harfiyen uygularsanız kanalları bulduğunu göreceksiniz.....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğine salık usta.tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeği gecenlere teşekkür ederim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Keyfini Çıkartın , İyi Seyirler !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaon Classico v187 Tps Au I2 Pw Star Tr Dil Ok
    astra 19.2 Pw Star paketini açmıyor neden acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Very good. very good, of kaon, thansk, bye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaon Classico v187 Pw Star
    astra 19.2 Pw Star paketini izleyeniniz varmı

Sayfa 15/23 İlkİlk ... 567891011121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri