7010 d receiver marka cihazıma yazılımı yükledim hiçbir kanal açılmıyo no av yazıyor sürekli yardımlarınızı bekliyorum
7010 d receiver marka cihazıma yazılımı yükledim hiçbir kanal açılmıyo no av yazıyor sürekli yardımlarınızı bekliyorum
Versiyon 3.1'dir o yüzden no av.hatası veriyor.En iyisi stream yazılım yükle.Versiyon 3.1'e yüklenmez bu yazılım.
stream yazılımı yüklemeyi denedik ama yüklemiyor cihaz uyumsuz diyor ne yapmamız lazım nasıl dönüş yapacaz
Kardeş sistem bilgisine gir hw bilgisini yaz
H/W si şu v16.00.a1 loader i v6.1.9 işte bilgiler bu
Arkadaşım buradaki yazılımı 16 80 91 yazan yazılımı yükle.Yazılımı yüklemeden önce yani ilk önce kurukafa at sonra yazılımı yükle.Yanlız stream yazılım kanal listeni silecektir.Yazılım atmadan önce hemco stream kanal editörü ile kanal listeni yedekle.Yazılımı attıktan sonra cihaza kanal listeni atarsın.Çünkü stream yazılımda türksat'ı auto tarattığın zaman eksik bulur.En sonunda sarı mavi yeşil yapıp *** tablosunu load default yaparak resetle ve sistem bilgisinden kanal kilitini aç bu kadar.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
dediğin yazılımı yükledim (16.80.91 h/w li ) cihaza ama no av diyor ve kanallar açılmıyor ne yapmam lazım lütfen acil yardımm...
Disegc ayarlarını kontrol et kanal listeni attınmı eğer attıysan p+ tuşuna bas,kuru kafa attınmı önce
sunny 7010d cihazımda emusuz versiyon yüklü 2004 tarihli loaderi 210 du ben 219v4 yaptım ama güncel versiyon attığımda kanallar açılmıyor no av yazıyor herşey tamam olduğu halde yalnız tekrar emusuz versiyona dönünce cihaz normal şekilde çalışıyor ve şifreli kanalları izleyemiyorum bana bi yardımcı olursanız sevinirin ama acil lütfen... CİHAZ BİLGİLERİ
MODEL: AT 7010D
LAST UPDATE: APR 10 2004
S/W: V02.00.05
H/W: V12.00.A1
LOADER: V2.1.9 V4
Disegc ayarlarını kontrol et kanal listeni attınmı eğer attıysan p+ tuşuna bas,kuru kafa attınmı önce ayrıca bunlarıda yaptım ama yine sonuç yukarıda anlattığım gibi bişey değişmiyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri