Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/23 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
229 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kaon Classico v187 Tps Au I2 Pw Star Tr Dil Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet arkadaşım denedim ve harikaymış kanal ekleme olayına elvada sayende ve şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar harika harikaaaa
    evet kaon classico harikadır....iyi seyirler....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam bir şey soracağım ama konu ile alakası yok gibi benim recevirde 1-2 aydır yaşadığım bir sorun var sirüs uydusundan sinyal alamamaktayım amaa farklı bir recevir taktığım da full çekmekte acaba bunun nedeni ne olabilir zamanınız da almış olacağım ama kusuruma bakmayın artıkın.bilgi için şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    astra,hotbird ve hispasat içerikli güncel sıralı kanal listesi bulamadım..var olanda stream tabanlı ve en yenisi 1 ay önce olan...daha yenisi ve kaon tabanlı olan varmı???
    yaw yokmudur benim soruma cevap verebilecek bi müslüman evladı???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu konuda 28.08.2007 tarihli olan var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de strem tabanlı kendim yapmıştım daha yeni 4 uydulu isterseniz vereyim ama birde buraya nasıl koyabilirim hiç bir fikyok türksat-hotbırg-astra-sirüs lü bendeki kendim yapmıştım sıralı:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende de strem tabanlı kendim yapmıştım daha yeni 4 uydulu isterseniz vereyim ama birde buraya nasıl koyabilirim hiç bir fikyok türksat-hotbırg-astra-sirüs lü bendeki kendim yapmıştım sıralı:49:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine yukleyin yuklediginiz dosyanın linkini foruma verin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu konuda 28.08.2007 tarihli olan var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta çok sağolda yalnız bi sıkıntımız var...geçenlerde stream tabanlı kanal listesini classico menülü atınca cihaza cihaz sapıttı...renkleri falan acaipleşti...neyse sonra tekrar reset attık cihaz kendine geldi...bu listede stream tabanlı olduğu için kaon tabanlı varmı diye arıyodum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mümkünü var ise ustalarım bir kontrol etsinler sonra yükleme onayını aldıktan sonra yaparsanız sevinirim
    link: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mümkünü var ise ustalarım bir kontrol etsinler sonra yükleme onayını aldıktan sonra yaparsanız sevinirim
    link: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamam eklentide sorun yok.Bende cihaz olmadıgı için deneyemecegim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler bir şeyler yapabildiysem ne mutlu bana

Sayfa 5/23 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri