Kaon 511.12 01.A5 riseverım var. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
4 ) Kup230ep programını çalıştırınız. (Not: Kup230ep programını bilgisayarınıza indirmek için üzerini tıklayınız)
yeni yazılamlar için yeni kaon yükleme programı up300'kullanın
5 ) File Open a tıklayarak, cihazınızla aynı donanım versiyonuna (H/W ye) sahip olan yükleyeceğiniz orijinal veya emulu yazılımı seçiniz,
eğer farklı bir H/W yükleyecekseniz kup 230'u kullanın ve program içindeki en aşağıda bulunan yazının altına mouse ile tıklayınız ve klavyeden boşluk tuşuna basınız
Bu bölümleri anlamadım.Kup 230 u mu kup 300 ü mü indireceğim ? ve nereden indireceğim ? Linkini yazabilirmisiniz ?
5 . şıkkı hiç anlamadım.Neyi indireceğimi açıkca yazabilkirmisiniz,linkinide verirseniz iyi olur.Şimdiden teşekkürler,yardımlarınız için.
BabaHoroz Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kaon 511.12 01.A5 riseverım var. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
4 ) Kup230ep programını çalıştırınız. (Not: Kup230ep programını bilgisayarınıza indirmek için üzerini tıklayınız)
yeni yazılamlar için yeni kaon yükleme programı up300'kullanın
5 ) File Open a tıklayarak, cihazınızla aynı donanım versiyonuna (H/W ye) sahip olan yükleyeceğiniz orijinal veya emulu yazılımı seçiniz,
eğer farklı bir H/W yükleyecekseniz kup 230'u kullanın ve program içindeki en aşağıda bulunan yazının altına mouse ile tıklayınız ve klavyeden boşluk tuşuna basınız
Bu bölümleri anlamadım.Kup 230 u mu kup 300 ü mü indireceğim ? ve nereden indireceğim ? Linkini yazabilirmisiniz ?
5 . şıkkı hiç anlamadım.Neyi indireceğimi açıkca yazabilkirmisiniz,linkinide verirseniz iyi olur.Şimdiden teşekkürler,yardımlarınız için.
Selam
yeni yazılımı indirin..
Daha sonra yükleme programını Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
alın..
Yazılımı önerdiğim programla yükleyeceksiniz ,resimli yazılım yükleme talimatı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu yazılımı atarken Engineer modda yükleme yapın ,yazılımı yüklemeden önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'ü yüklemeyi de unutmayın.. ( Engineer mod için Boşluk tuşuna basınız )
HCakir Nickli Üyeden Alıntı
Selam
yeni yazılımı indirin..
Daha sonra yükleme programını Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
alın..
Yazılımı önerdiğim programla yükleyeceksiniz ,resimli yazılım yükleme talimatı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu yazılımı atarken Engineer modda yükleme yapın ,yazılımı yüklemeden önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'ü yüklemeyi de unutmayın.. ( Engineer mod için Boşluk tuşuna basınız )
Bunu bilgisayarıma yükledim.Yoksa riseveremi yükleyeceğim.Yüklenecekse nasıl olacak ?
Maalesef olmadı.Resimde gösterilenleri aynen yaptım,sizin yukarda söylediğiniz dosyaları indirdim.Aşağıdaki resimdeki gibi oldu,hata verdi
Yukarda 3 tane link vermişsiniz.3 dosya indirdim,kuru kafalı klasör ne işe yarıyor ? Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Acaba yanlış yazılımımı yüklüyorum.Yukardaki yazılımı bir kontrol edebilirmisiniz.Çünkü donanım 12.01.A5 değildi (otomatik gelen),Yazılımda 02.00.01 değildi Olmayınca oralarını düzeltim tekrar yaptım ama yine olmadı
Stream Premiere Tps - Premiere Au & Digi Tv Ok 20/11/2007 HCakir vermiş oldugu Yazılımlar ve Diğer Önemli Linkler var orda 3 sıradaki olan yerde h w sine göre yükleme yapabilirsin dikkat et h w si aynı olsun cihazın la saglıcakla
Sanırım HCakir'in vermiş olduğu yazılım benimkine uymuyor.Benim risevere uygun yazılımın linkini verebilirmisiniz,aradım bulamadım.Sizleride uğraştırdığım için kusura bakmayın.
Uygun yazılımı indirip,resimde anlatıldığı gibi yapacağım.
Kuru kafayıda anlamadım.
Yer imleri