REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/23 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
229 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kaon Classico v187 Tps Au I2 Pw Star Tr Dil Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kanal tablosuna gerek yok bende keyler bile resetlenmeden açıyor 12.01.a5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benimkinde REV:3.1K yazıyor herhalde bunada uymaz ayrrıca bu cihazı bu yazılıma uyumlu hale getirmenin bir yöntemi yokmu acaba
    hayır... bunlar A-PLUS emudur ve bu board üzerinden fixlenmiştir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar kanal tablosuna gerek yok bende keyler bile resetlenmeden açıyor 12.01.a5
    keyleri resetleyin .. güncel kke yükleyin tpsde kırılma sorunu yaşarsınız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler arkadaşım benimkisi strem menüye çevirdin 12.01.a5 atabilirmiyim acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı habib35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanal listesi silinmez taban aynı çünkü....

bir önceki yazılımda no av almadıysanız bundada sorun yaşamazsınız kanal listesi silinmez..

şebeke arama aktif
    tpleri sileceğinize hazır kanal listesi yükleyin bence daha hem sıralı arkadaşın dediği gibi tpleri silip yok tekrar ara bunlar uzun iş bazı arkadaşlar uzun yola kaçıyor...!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşım için teşekkürler arkadaşım benimkisi strem menüye çevirdin 12.01.a5 atabilirmiyim acaba?
    gönül rahatlığı ile tabilirsiniz...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çooook teşekkürler arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çooook teşekkürler arkadaşım
    önemli değil ben teşekkür ederim....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşım denedim ve harikaymış kanal ekleme olayına elvada sayende ve şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar harika harikaaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

astra,hotbird ve hispasat içerikli güncel sıralı kanal listesi bulamadım..var olanda stream tabanlı ve en yenisi 1 ay önce olan...daha yenisi ve kaon tabanlı olan varmı???

Sayfa 4/23 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri