resetleyince herşey silinmiyecek mi yani atılan yazılım ve emular benim bilgim yok denemedim daha önce ama sorun öyle çözülecek ise resetlerim teşekür ederim.
resetleyince herşey silinmiyecek mi yani atılan yazılım ve emular benim bilgim yok denemedim daha önce ama sorun öyle çözülecek ise resetlerim teşekür ederim.
ustalarım kusuruma baknassanız arkadaşımın recevirına atacağım ama bir türlü o dedeğiniz 3,1 olayını göremedim modüllerin olduğu yerde acaba nerde olduğunu ufakj bir resim ile göstermenizin mümkünü varmıydı yanlış bir şey yaptım galiba programı attımğım zaman ekranda kaymakta ondan dolayımı acaba onu öğrenmek istemekteyim ilgi ve alakanıza teşekkürler şimdiden
Cihaza reset atmayı deneyin daha sonra emuya reset atın bu işlemleri yaptıktan sonra kanal kilitini kaldırabilirsiniz !Daha sonra Ushuia da 1 dk. bekleyerek tpsleri izleybilirsiniz , reset atınca görüntünü düzelmesi lazım yada görüntü ayarları bozuk olabilir , pal den oto ya alın ,kumandada p.std yazar !
ustam ben yazılımı atınca ekran kayma yapıyor menüye falan giremiyorum dalagalanma olmakta
Şebeke aramada yardımcı olduğunuz için teşekkürler kankalar...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri