arkadaslar tps gıttı galıba bende acmıyor ızleyen varmı
Arkadaşlar cihazım 12 01 A5 yazılımı attım bütün tp'leri sildim 12731 V 3333 frekansını girdim şebeke açık taratıyorum sinyal %100 hiç bir kanal bulmuyor.Kanal listesi attım,fakat no av hatası veriyor geri stream yazılım attım.
Konu kucer06 tarafından (29-09-2007 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.
Evet aynen öyle oldu.Listeyi yüklüyor fakat no av diyor.16 00 A1 de sorun yok çok güzel oldu teşekkürler.
usta bu yazılımı yükleyince kanal listesi siliniyor mu? siliniyorsa şu anki mevcut kanala listemi nasıl muhafaza edip sonraki yazılıma atarım?
1-İlk önce kaon sunny 2 mb kanal editörünü indir ve kur.
2-Recever'ini Rs 232 kablosuyla pc'ye bağla
3-Recever'i arkadan kapat veya fişi çek
4-Kanal editörünü aç
5-Editörün sol üst köşesinde transfer tazan yere tıkla,açılan yerde iki şık var ilki receverden pc'ye transfer eder onu tıkla ve cihazını arkadan aç
6-Transfer bitince sol üst köşedeki dosyaya tıkla ve farklı kaydet'i seç
7-Açılan kutuda masa üstünü seç ve kaydet butonuna bas,masa üstüne kaydedecektir.
8-Kanal listesini yüklerkende,İlk önce yine cihazını arkadan kapat veya fişi çek
9-Rs 232 kablonu bağla
10-Kanal editörünü aç
11-Sol üst köşede dosyayı tıkla,açılan pencerede masa üstünü gör indirmiş olduğun kanal listesini tıkla
12-Sonra yanındaki transferi tıkla bu sefer ikinci şıkkı yani pc'den recevere şıkkını tıkla ve recever'i arkadan aç.Bu kadar.
ustam bu dediğin programları az önce forumda bir başlıktan indirdim kuramadım. bana linklerini verebilir misin kusura bakma uğraştırıcam biraz seni![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri