Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kaon Animasyonlu Menu Ci Tps Au I2 Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler özkan eline sağlık..
    ben teşekkür ederim iyi seyirler...!!! :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ben şimdi bunu sunny 9030'a yükleyeceğim sizce bir sorun olurmu yada ilkönce ne yapmalıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ofaruk741 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler ben şimdi bunu sunny 9030'a yükleyeceğim sizce bir sorun olurmu yada ilkönce ne yapmalıyım
    bunlar sunnyden kaona dönenler için yüklemeyin...!!!
    Konu HCakir tarafından (07-09-2007 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dönüşüm için gerekli dosyalar ve bilgiler 1. mesaja eklenmiştir...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler dönüşüm dosyasını ve akabinde kaon yazılımı yükledim Ancak bende şöyle bir sorun oluştu yukarıda belirttiğiniz frekanslardan birinin üzerine geldiğim zaman uyduyu kilitliyor tekrar kapatıp açmadan düzelmiyor ve kesinlikle TPS paketini çözmüyor sanırım bir yerde hata yaptım konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim SAYGILAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ofaruk741 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler dönüşüm dosyasını ve akabinde kaon yazılımı yükledim Ancak bende şöyle bir sorun oluştu yukarıda belirttiğiniz frekanslardan birinin üzerine geldiğim zaman uyduyu kilitliyor tekrar kapatıp açmadan düzelmiyor ve kesinlikle TPS paketini çözmüyor sanırım bir yerde hata yaptım konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim SAYGILAR
    Yazılım sonrası işlemleri uygulayın ;

Cihaza reset atınız , daha sonra emuya girip keylere reset çekin , vede gmt 0 olacak.!! Kolay Gelsin.!! Daha sonra kanal listesi yükleyebilr veya kanalları taratabilirsiniz.!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Bu dediklerinizi mesajımı göndermeden önce yapmıştım. Ama yine donma devam ettiği için yazma gereği duydum. Eğer yapabileceğim başka birşey varsa ve yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bunlar güzelde;
    12 03 a5 h/w ler ne olacak kimse bu konuda birşey yapmıyor birileride çıkıp bununla ilgili bir çalışma yapma zahmetinde bulunsun
    Emege saygılar................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım bunlar güzelde;
    12 03 a5 h/w ler ne olacak kimse bu konuda birşey yapmıyor birileride çıkıp bununla ilgili bir çalışma yapma zahmetinde bulunsun
    Emege saygılar................

Modülü iptal edip 12.01.a5 yazılımı yükleyebilrsiniz..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Bu dediklerinizi mesajımı göndermeden önce yapmıştım. Ama yine donma devam ettiği için yazma gereği duydum. Eğer yapabileceğim başka birşey varsa ve yardımcı olursanız sevinirim
    kke+veya sotfcam yükleyin....!!!

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri