REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: Kaon Animasyonlu Menu Ci Tps Au I2 Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Modülü iptal edip 12.01.a5 yazılımı yükleyebilrsiniz..!!
    dostum modülü nasıl iptal edebiliriz...yardımcı olabilirsen sevinirim...
    cihazım KSC 511 12.01.A5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakiciali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum modülü nasıl iptal edebiliriz...yardımcı olabilirsen sevinirim...
    cihazım KSC 511 12.01.A5
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 ksce575z kke+

benim cihaz 9030dan kaona dönüşüm yapıldı hiçbir şekilde kke+ yüklenmiyor kablo tamam kanal kilitli veya açık zaman ayarı 0 veya ayarlı com ayarı vs yardımcı olursanız bayabi memnun olacağım ustalardan yardım bekliyorum saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımların kaon classico yazılımlarıyla farkı nedir...yani cihazımızın animasyonlu menü cihazlardan olmasımı lazım...benim cihazım kaon ksc 511 12.01.a5...v3.1 olduğundan kaon classico yükleyemiyorum..modülü iptal ettiğimde bu animasyonlu yazılımı yükleyebilirmiyim...menü görünümüyle ilgili bir resim koyarsanız sevinirim...teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakiciali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımların kaon classico yazılımlarıyla farkı nedir...yani cihazımızın animasyonlu menü cihazlardan olmasımı lazım...benim cihazım kaon ksc 511 12.01.a5...v3.1 olduğundan kaon classico yükleyemiyorum..modülü iptal ettiğimde bu animasyonlu yazılımı yükleyebilirmiyim...menü görünümüyle ilgili bir resim koyarsanız sevinirim...teşekkürler...

Bu yazılımlar animasyonlu cihazlar içindir ; modül iptal etmeyle bu yazılımı yüklemenin uzaktan yakından alakası yok !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgin için teşekkür ederim HCakir dostum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgin için teşekkür ederim HCakir dostum...
    Rica ederim bilgi paylaştıkça çoğalır ve anlam kazanır !

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri