REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: D Smart hakkında bir soru

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D Smart hakkında bir soru

Benim d smart alıcım, tek çanağa göre kurulmuş (turksat) ama ben bu alıcıyı alıp çift çanaklı bir yere getirdim ve hotbird'deki yayınlarınıda görmek istiyorum (d smart'ın kendi ayarladığı kanalları yani sıralamasına göre 140-200 arası sanırım) bunun için illaki bayidenmi teknik destek almam lazım yoksa kendimde halledebilirmiyim ?

bu konu hakkında bilgilendirebilecek biri varsa sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kurt61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim d smart alıcım, tek çanağa göre kurulmuş (turksat) ama ben bu alıcıyı alıp çift çanaklı bir yere getirdim ve hotbird'deki yayınlarınıda görmek istiyorum (d smart'ın kendi ayarladığı kanalları yani sıralamasına göre 140-200 arası sanırım) bunun için illaki bayidenmi teknik destek almam lazım yoksa kendimde halledebilirmiyim ?

bu konu hakkında bilgilendirebilecek biri varsa sevinirim.
    Çift çanaklı turksat hotbird kurulumunu izlemek istediğini yada 2 çanaklı sisteminin olduğunu belirtmen yeterli ister d smart müşteri hizmetlerine istersen aldığın yerde aktivasyon yaparken halledilecek iştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart sirus ve hotbırt deki şifreli kananalları acıyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d smart sirus ve hotbırt deki şifreli kananalları acıyormu
    Açmaz illegal yazılım desteği yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri