REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Müjde Emre Belözoğlu 7 yıl sonra yuvaya dönüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Müjde Emre Belözoğlu 7 yıl sonra yuvaya dönüyor

Newcastle United defterini kapayan milli futbolcu, Adnan Polat'ın "Ocak ayında hazır ol. Seni transfer edebiliriz" şeklindeki teklifiyle ilgili son kararını verdi: "Ben de Galatasaray'a dönmek istiyorum."..

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emre Belözoğlu yuvaya dönüyor. Sarı-kırmızılı kulübün alt yapısından yetişen ve 2000-2001 sezonunun ardından İtalya'nın Inter ekibine giderek Avrupa'daki kariyerine başlayan Emre, Ocak ayında Galatasaray'a geliyor. Zeytinburnu'nda oynarken kendisini Florya'ya götüren Adnan Polat ile geçtiğimiz ay bir görüşme yapan milli futbolcu, Galatasaray Başkan Yardımcısı'nın yaptığı, "Galatasaray senin yuvan. Ara transfer döneminde seni kulübünden isteyebiliriz. Buna hazır ol" şeklindeki teklife sıcak baktığını ifade etmişti.

KADROYA BİLE ALINMIYOR
    Formasını giydiği İngiltere'nin Newcastle United takımında mutsuz olan ve teknik direktör Sam Allardyce tarafından Wigan maçının kadrosuna bile alınmayan Emre Belözoğlu'nun, yakın çevresine, "Galatasaray'a dönmek istiyorum. Zaten beni istiyorlar. Adnan Polat'ın, bugünlere gelmemde büyük payı var. Ocak ayında Galatasaray'a gidebilirim" dediği öğrenildi. Newcastle United defterini artık kapayan ve Galatasaray'a dönmek konusunda ilk kez bu kadar net konuşan Emre'nin, Ocak ayında sözleşme imzalamak için Adnan Polat ile sözleştiği belirtildi. Bu transfer Ocak 2008'de gerçekleşirse, Emre Belözoğlu 7 yıl sonra Galatasaray'a dönüş yapmış olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelsinya herzamanki gibi sakat sakat kenarda durur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilmem ama inşallah faydası olur nerde oynatacaklarsa

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana sorarsanız galatasaraylı olarak biiz satanlara hayır hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olur arkadaslar olur faydası olur yeterkı gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dönsün iyi ama okanla onların galatasaraya yaptıklarını birtürlü unutamıyorum bizi intere gittikleri sene şampiyonluktan ettiler tilkinin gidik geleceği yer inidir ey emre gelbakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence TÜRKİYEYE dönmesi erken kendini avrupada ispatlamalı :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emre ırkçılık muhabbetinden dolayı artık ipleri kopardı
    takımda huzursuz yer bulamıyor
    dönmesi iyi bir tercih ama galatasaraydada taşlar oturdukimi kesipte emreyi oraya monte edeceksin ayrıyeten kalli hasan kabze necati orhan ak cihan gibi klas topçuları kesip atmış bir teknik adam emreyede taviz verecegini düşünmüyorum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emre hakkında yeni gelişmeler varmı?
    gelecekmi sezon ortasında galatasaraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasarayın su durumda emreye ihtiyacı yokki orta sahası su anda oturmuş gibi Galatasarayın okan gibi kulübede yatar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri