Newcastle United defterini kapayan milli futbolcu, Adnan Polat'ýn "Ocak ayýnda hazýr ol. Seni transfer edebiliriz" þeklindeki teklifiyle ilgili son kararýný verdi: "Ben de Galatasaray'a dönmek istiyorum."..

Galatasaray'ýn eski futbolcusu Emre Belözoðlu yuvaya dönüyor. Sarý-kýrmýzýlý kulübün alt yapýsýndan yetiþen ve 2000-2001 sezonunun ardýndan Ýtalya'nýn Inter ekibine giderek Avrupa'daki kariyerine baþlayan Emre, Ocak ayýnda Galatasaray'a geliyor. Zeytinburnu'nda oynarken kendisini Florya'ya götüren Adnan Polat ile geçtiðimiz ay bir görüþme yapan milli futbolcu, Galatasaray Baþkan Yardýmcýsý'nýn yaptýðý, "Galatasaray senin yuvan. Ara transfer döneminde seni kulübünden isteyebiliriz. Buna hazýr ol" þeklindeki teklife sýcak baktýðýný ifade etmiþti.

KADROYA BÝLE ALINMIYOR
Formasýný giydiði Ýngiltere'nin Newcastle United takýmýnda mutsuz olan ve teknik direktör Sam Allardyce tarafýndan Wigan maçýnýn kadrosuna bile alýnmayan Emre Belözoðlu'nun, yakýn çevresine, "Galatasaray'a dönmek istiyorum. Zaten beni istiyorlar. Adnan Polat'ýn, bugünlere gelmemde büyük payý var. Ocak ayýnda Galatasaray'a gidebilirim" dediði öðrenildi. Newcastle United defterini artýk kapayan ve Galatasaray'a dönmek konusunda ilk kez bu kadar net konuþan Emre'nin, Ocak ayýnda sözleþme imzalamak için Adnan Polat ile sözleþtiði belirtildi. Bu transfer Ocak 2008'de gerçekleþirse, Emre Belözoðlu 7 yýl sonra Galatasaray'a dönüþ yapmýþ olacak.