markası yeni olanlar bizi geçtimi acaba.çok geriden geliyoruz galiba.yerli cihazlar bile eylül yazılımı çıkardı.bizler haziranda geziniyoruz.goldmaster 9400 cı.
![]()
markası yeni olanlar bizi geçtimi acaba.çok geriden geliyoruz galiba.yerli cihazlar bile eylül yazılımı çıkardı.bizler haziranda geziniyoruz.goldmaster 9400 cı.
![]()
arkadaşım topfield boardlu cihazların tamam yazılım sorunu olabilir ama topfield 3000ci yani goldmaster 9400CI Cihazlar 1998 üretime çıktı ve bir siyah kasa 3000 ci aldım yil 2007 9 senedir yazılımı ve günlük güncellemelere uyan bu cihaz 9 senedir kimseyi yarı yolda bırakmadıysa bundan sonrada bırakmaz 9 sene önce cikan cihazların hangisinde emu hadi bırak emuyu orginal yazılımı bile yok onun için bence fazla söze gerek yok yakında gelir tahminim gelecek yazılımda DİGİTAL+ Paketinide AUTO Yapacaklar öle düşünüyorum...
goldmaster serisi ilk yazılımlar burada olur büyük ihtimal
tabiki ilk burda olacak. goldmastere dünyada en iyi teknik desteği sadece bu forum veriyor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
birde premiereler açsa..çok güzel olacak.
yazılım lar daha gelmedi
Yeni yazılımda şu polsat donma sorununu da halletseler iyi olcak .9400 vci
Saygılar,
hocam 98 cihaza yazılım veriyorlar diyorsun benim 8210 fta cihazım var sanırım 2005 tarihinde almıştım ama 1 yıldır yazılım yok sadece kosavalının üstün gayretleri ile bir faaliyet var. yok kore yok mars firma kısa sürede çözülcekyazılım firmasıyla görüşüyoruz desede nerdeyse 5 ay geçti hale bir şey yok goldmaster yazılım konusunda haikatten sıfır kimse bana yok pahalı al yok yazılım vermek zorunda değil geyiği yapmasın burda herkes biliyorki insanlar ucuzda alsa pahalıda alasa amaç yazılım ve goldmaster son bir yıldır benim için sıfır yazılım konusunda ve buradan yazılım konusunu düşünen arkadaşlara ve uydu cihazları alırken alternatif cihazlar düşünmelerini öneririm
Duyduğuma göre tps auto yazılımları diğer cihazlarda takır takır çalışıyor ama goldmaster da hala ses yok. Ne iştir anlamadım ,nerde bu yazılımlar, ustalar ne diyor bu işe? Bekleyelimmi yoksa cihazlar eskidi yenisiylemi değişelim?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri