REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kaon görüntü hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kaon görüntü hakkında

arkadaşlar bende kaon marka uydu var yalnız görüntüyü canlı alamıyorum böyle biraz boğuk gibi bunun nedeni uydudamı kablodamı tv demiiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam...hangi yazılım yüklü ona bakmak lazım...bide scart çıkışın RGB'ye mi ayarlı CVBS'ye mi ayarlı ona bakmak lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam...hangi yazılım yüklü ona bakmak lazım...bide scart çıkışın RGB'ye mi ayarlı CVBS'ye mi ayarlı ona bakmak lazım...
    vallahi yükledeli bir seneyi geçti yakında bişey yükletmedim ozaman servisine bir götüreyim yükleme mi yaptırayım dersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaliteli bir scart kablo kullanın birde özelliklerden scart çıkışı ayarını cvbs ye getiriniz.
    Konu KAON-TR™ tarafından (08-09-2007 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KAON-TR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kaliteli bir scart kalbo kullanın birde özelliklerden scart çıkışı ayarını cvbs ye getiriniz.
    scart kablo yu daha yeni aldım bu kablosu renkli ucu sarı renkte bir sürü para verdim aldım ama daha kaliteli bişey nasıl bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vallahi yükledeli bir seneyi geçti yakında bişey yükletmedim ozaman servisine bir götüreyim yükleme mi yaptırayım dersin
    eh be ustam....bide supermod olcan.......son 1 yılda 20 tane yeni yazılım geldi geçti....yazılımını güncelle,iyi bi scartkablosu satın al ve eğer donukluktan şikayet ediyosan scart çıkış ayarlarını cvbs'ye getir....ben rgb de kullanıyom gayette memnunum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    scart kablo yu daha yeni aldım bu kablosu renkli ucu sarı renkte bir sürü para verdim aldım ama daha kaliteli bişey nasıl bilmiyorum
    Malesefki artık günümüzde herşey çin malı.Piyasada 1.25 liraya bile kablo satıyorlar.Kabloların içlerini ince, dış plastiklerini kalın yapıp kaliteli gibi satıyorlar.En iyisi kabloyu kendinizin yaptırması hazır kablo almamak en azından içini dışını görebilirsinizKaba bir tabir olacak ama kablo dediğiniz odun gibi olacakÇok para vermek yerine böyle bir kabloyu 10 ytl civarında yaptırabilirsiniz.

Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KAON-TR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malesefki artık günümüzde herşey çin malı.Piyasada 1.25 liraya bile kablo satıyorlar.Kabloların içlerini ince, dış plastiklerini kalın yapıp kaliteli gibi satıyorlar.En iyisi kabloyu kendinizin yaptırması hazır kablo almamak en azından içini dışını görebilirsinizKaba bir tabir olacak ama kablo dediğiniz odun gibi olacakÇok para vermek yerine böyle bir kabloyu 10 ytl civarında yaptırabilirsiniz.

Kolay gelsin...
    doğru söylüyo...aşağı yukarı 10 -15 ytl ye yaptırabileceğiniz kaliteli bi kabloyu maalesef 30-35 ytl ye satıyorlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

muzo yetkilerini tekrar düşündürmek zorunda bırakıyorsun insanı
    at o makineyi çöpe
    diek belediye yayınıyla idare et
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    muzo yetkilerini tekrar düşündürmek zorunda bırakıyorsun insanı
    at o makineyi çöpe
    diek belediye yayınıyla idare et

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri