arkadaşlar bende kaon marka uydu var yalnız görüntüyü canlı alamıyorum böyle biraz boğuk gibi bunun nedeni uydudamı kablodamı tv demiiii
arkadaşlar bende kaon marka uydu var yalnız görüntüyü canlı alamıyorum böyle biraz boğuk gibi bunun nedeni uydudamı kablodamı tv demiiii
ustam...hangi yazılım yüklü ona bakmak lazım...bide scart çıkışın RGB'ye mi ayarlı CVBS'ye mi ayarlı ona bakmak lazım...
Kaliteli bir scart kablo kullanın birde özelliklerden scart çıkışı ayarını cvbs ye getiriniz.
Konu KAON-TR™ tarafından (08-09-2007 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.
eh be ustam....bide supermod olcan.......son 1 yılda 20 tane yeni yazılım geldi geçti....yazılımını güncelle,iyi bi scartkablosu satın al ve eğer donukluktan şikayet ediyosan scart çıkış ayarlarını cvbs'ye getir....ben rgb de kullanıyom gayette memnunum...
Malesefki artık günümüzde herşey çin malı.Piyasada 1.25 liraya bile kablo satıyorlar.Kabloların içlerini ince, dış plastiklerini kalın yapıp kaliteli gibi satıyorlar.En iyisi kabloyu kendinizin yaptırması hazır kablo almamak en azından içini dışını görebilirsinizKaba bir tabir olacak ama kablo dediğiniz odun gibi olacak
Çok para vermek yerine böyle bir kabloyu 10 ytl civarında yaptırabilirsiniz.
Kolay gelsin...
muzo yetkilerini tekrar düşündürmek zorunda bırakıyorsun insanı
at o makineyi çöpe
diek belediye yayınıyla idare et
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri