Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: kaon görüntü hakkýnda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kaon görüntü hakkýnda

arkadaþlar bende kaon marka uydu var yalnýz görüntüyü canlý alamýyorum böyle biraz boðuk gibi bunun nedeni uydudamý kablodamý tv demiiii

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustam...hangi yazýlým yüklü ona bakmak lazým...bide scart çýkýþýn RGB'ye mi ayarlý CVBS'ye mi ayarlý ona bakmak lazým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ustam...hangi yazýlým yüklü ona bakmak lazým...bide scart çýkýþýn RGB'ye mi ayarlý CVBS'ye mi ayarlý ona bakmak lazým...
    vallahi yükledeli bir seneyi geçti yakýnda biþey yükletmedim ozaman servisine bir götüreyim yükleme mi yaptýrayým dersin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muzo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    vallahi yükledeli bir seneyi geçti yakýnda biþey yükletmedim ozaman servisine bir götüreyim yükleme mi yaptýrayým dersin
    eh be ustam....bide supermod olcan.......son 1 yýlda 20 tane yeni yazýlým geldi geçti....yazýlýmýný güncelle,iyi bi scartkablosu satýn al ve eðer donukluktan þikayet ediyosan scart çýkýþ ayarlarýný cvbs'ye getir....ben rgb de kullanýyom gayette memnunum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kaliteli bir scart kablo kullanýn birde özelliklerden scart çýkýþý ayarýný cvbs ye getiriniz.
    Konu KAON-TR™ tarafýndan (08-09-2007 Saat 13:26 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý KAON-TR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kaliteli bir scart kalbo kullanýn birde özelliklerden scart çýkýþý ayarýný cvbs ye getiriniz.
    scart kablo yu daha yeni aldým bu kablosu renkli ucu sarý renkte bir sürü para verdim aldým ama daha kaliteli biþey nasýl bilmiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muzo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    scart kablo yu daha yeni aldým bu kablosu renkli ucu sarý renkte bir sürü para verdim aldým ama daha kaliteli biþey nasýl bilmiyorum
    Malesefki artýk günümüzde herþey çin malý.Piyasada 1.25 liraya bile kablo satýyorlar.Kablolarýn içlerini ince, dýþ plastiklerini kalýn yapýp kaliteli gibi satýyorlar.En iyisi kabloyu kendinizin yaptýrmasý hazýr kablo almamak en azýndan içini dýþýný görebilirsinizKaba bir tabir olacak ama kablo dediðiniz odun gibi olacakÇok para vermek yerine böyle bir kabloyu 10 ytl civarýnda yaptýrabilirsiniz.

Kolay gelsin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý KAON-TR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Malesefki artýk günümüzde herþey çin malý.Piyasada 1.25 liraya bile kablo satýyorlar.Kablolarýn içlerini ince, dýþ plastiklerini kalýn yapýp kaliteli gibi satýyorlar.En iyisi kabloyu kendinizin yaptýrmasý hazýr kablo almamak en azýndan içini dýþýný görebilirsinizKaba bir tabir olacak ama kablo dediðiniz odun gibi olacakÇok para vermek yerine böyle bir kabloyu 10 ytl civarýnda yaptýrabilirsiniz.

Kolay gelsin...
    doðru söylüyo...aþaðý yukarý 10 -15 ytl ye yaptýrabileceðiniz kaliteli bi kabloyu maalesef 30-35 ytl ye satýyorlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

muzo yetkilerini tekrar düþündürmek zorunda býrakýyorsun insaný
    at o makineyi çöpe
    diek belediye yayýnýyla idare et
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    muzo yetkilerini tekrar düþündürmek zorunda býrakýyorsun insaný
    at o makineyi çöpe
    diek belediye yayýnýyla idare et

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri