arkadaþlar bende kaon marka uydu var yalnýz görüntüyü canlý alamýyorum böyle biraz boðuk gibi bunun nedeni uydudamý kablodamý tv demiiii
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar bende kaon marka uydu var yalnýz görüntüyü canlý alamýyorum böyle biraz boðuk gibi bunun nedeni uydudamý kablodamý tv demiiii
ustam...hangi yazýlým yüklü ona bakmak lazým...bide scart çýkýþýn RGB'ye mi ayarlý CVBS'ye mi ayarlý ona bakmak lazým...
eh be ustam....bide supermod olcan.......son 1 yýlda 20 tane yeni yazýlým geldi geçti....yazýlýmýný güncelle,iyi bi scartkablosu satýn al ve eðer donukluktan þikayet ediyosan scart çýkýþ ayarlarýný cvbs'ye getir....ben rgb de kullanýyom gayette memnunum...
Kaliteli bir scart kablo kullanýn birde özelliklerden scart çýkýþý ayarýný cvbs ye getiriniz.
Konu KAON-TR™ tarafýndan (08-09-2007 Saat 13:26 ) deðiþtirilmiþtir.
Malesefki artýk günümüzde herþey çin malý.Piyasada 1.25 liraya bile kablo satýyorlar.Kablolarýn içlerini ince, dýþ plastiklerini kalýn yapýp kaliteli gibi satýyorlar.En iyisi kabloyu kendinizin yaptýrmasý hazýr kablo almamak en azýndan içini dýþýný görebilirsinizKaba bir tabir olacak ama kablo dediðiniz odun gibi olacak
Çok para vermek yerine böyle bir kabloyu 10 ytl civarýnda yaptýrabilirsiniz.
Kolay gelsin...
muzo yetkilerini tekrar düþündürmek zorunda býrakýyorsun insaný
at o makineyi çöpe
diek belediye yayýnýyla idare et
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri