Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: goldmaster yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart goldmaster yardım

goldmaster 30700 cim cardsharingi destekliyormus?goldmaster`ın hangi modelleri destekliyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster 30700 kart paylaşımını desteklemez..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Alfa2 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmaster 30700 kart paylaşımını desteklemez..
    KARDEŞ GOLDMASTER.IN HANGİ MODELLERİ DESTEKLER CARDSHARINGI DESTEKLİYO ONA GÖRE CİHAZ ALICAMDA İLGİNE TŞK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yazılarını Küçük Harflerle Yazsanız

Alıntı cemil974 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KARDEŞ GOLDMASTER.IN HANGİ MODELLERİ DESTEKLER CARDSHARINGI DESTEKLİYO ONA GÖRE CİHAZ ALICAMDA İLGİNE TŞK
    Kardeş yazılarınızı lütfen küçük harflerle yazın. Çünkü büyük harfle yazmak forumlara bağırma anlamına geliyor zira. Bundan sonra daha dikkatli yazacağınızı umarım.
    Soruna gelince, Gm 9500 bölümüne bir göz at. Veya diğer bölümlerini bir araştırırsan aradığını bulursun sanırım.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cemil974 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

aradığın cevap bu galiba....
    iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

54000 fta niye her seferinde bazı kanalları ikişer üçer kez buluyor yahu çok dandik cihazmış ben sunny i değiştirdim bunu aldım çok pişman oldum
    bu nasıl düzelecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri