haklısın üstadımda bu işin suyu cıktı ha bugün hayarın iran kadardamı cesaretimiz yok bizi yönetenlerinbulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sam amca istemeden bu dünyada hiç bişey yapılamaz kardeş...heleki bizim gibi tamamen onun kucağına oturmuş bi ülkeysen hiç bişey olamaz....silahlı kuvvetler sonuç itibariyle siyasi idareye bağlı bir kuruluş...siyasi idare emir vermedikten sonra onlarda eli kolu bağlı durmak zorunda kalıyor maalesef....
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
@draculu45 Kimine Göre KraLıM, Kimine Göre YaLaN...Herkes Rahat Olsun Ben Adamına Göre ADAMIM
Konu draculu45 tarafından (09-09-2007 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.
lafım yanlış anlaşılmasın ama ben o adama deli mahmud diyorum...adam hakkaten deli ama bu aptal demek değildir...çok zeki bi adam ve resmen sam amca ve onun uşağı olan ingilizlerle dalga geçiyor...helal olsun ona...ve dikkat ederseniz kendi ülkesindeki ayetullah dahil olmak üzere birçok molla kesimi ona bazı davranışlarından dolayı tepki duymalarına rağmen ses çıkartmıyorlar...çünkü biliyorlarki onun gibi bir cumhurbaşkanına hakikaten çok ihtiyaçları var....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri