bizim sunnyler yaya gidiyor
Teşekkur: 0
bizim sunnyler yaya gidiyor
Sunnynin animasyonlu menüsü haricinde son senede menüde yaptığı bir değişikliği hatırlamıyorumGerçi yazılımlardada bi değişiklik yapmadı ama
Stream ve yeni Kaon fr gibi yazılımları kullandıktan sonra neden para harcayıp yazılım yaptırsınki?Bu saatten sonra normal board cihazlara yazılım çıkmaz.Düşük bir ihtinal c boardlara çıkar(onuda sanmıyorum)![]()
bizim millet hakikaten neyzen tevfik misali bi millet....yanlış anlaşılmasın...lafım sırf size değil...bırakınız menü rengini bilmemneyi...yüklediğiniz yazılım ne kadar iş yapıyo,kaç tane şifreli kanalı free seyrettirebiliyo ona bakınız...bu konuda da kaon tabanlı cihazlar hiç bi zaman yaya kalmaz kardeşim...derdiniz sırf menü rengi ise şunu söyleyeyim;kaon tabanlı cihazlar içinde en kötü menü rengi sunny menüdür...kaon classico menü yükleyin ....bence oldukça hoş bi görüntüsü var...üstüne üstlük çok fonksiyonel...hemen hemen her şifreli kanal paketini sorunsuz açıyor.....
Menü iyide birde yazılımlar geç gelmeseŞuan bile cihaz satarken animasyonlu menülere değilde c boardlı cihazlara yönlendiriyoruz müşterileri.
Sebep malumiki gün sonra yazılım yokmu diye başımızın etini yemesinler
![]()
Evet çok haklısın menu su çok hoş..!! Bişeyi açıklığa kavuşturalım klasiko diye bi yazılım yok a-max yazılımı alıyor ispanyol amcamlar hw ye FF.00.FF ve FF.C0.FF yazıyor modele kaon team deyip sistem bilgisi ile oynadıktan sonra kakalıyor bizlere..!! Bizde hiç yüklmediğimiz için farklı geliyor yoksa sw yi baştan tasarlama diye bişey yok..!! Saygılar..!!
çok haklısın ustam yazılım mazılım vermiyorlar sunny in normal serisine ne zaman yazılım verildi samimi söyliyim ben unuttum kimse atıp tutmasın
next 5 yıl önce çıkardığı cihazına bile son çıkardığından önce yazılım veriyor
yalnışsa söyleyin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri