Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: menuler yerine yazılıma yeni özellik eklemek için uğraşsalar diğer markalar aya çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımı yeniden yazabilirim siti5518 işlemcili cihazlardaki st20 komutunu öğrenmeye çalışıyorum bu yazılım konusuna acayip meraklıyım ama şu anda asm kodlarına çalışıyorum inş. olursa artık el aleme el açmayacağız..!!
    bu işi başaracağına eminim habib kardeşim allah kolaylık versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Menü iyide birde yazılımlar geç gelmeseŞuan bile cihaz satarken animasyonlu menülere değilde c boardlı cihazlara yönlendiriyoruz müşterileri.

Sebep malum iki gün sonra yazılım yokmu diye başımızın etini yemesinler
    çok doğru yazılımlar çok geç geliyor eh idare edeceğiz....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostlar sanırım tps ler uçtu dün akşam saat 20:00 itibariyle güncelleme yapmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çavuşözkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny animasyonlu menü en yeni menüdür şuan.. bence harika....!!!
    iyide onuda bir çok cihaza kullanamıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 9000 serilerinde kanal avrupa ses sorunu var audio yukarı yapıyorum ses ayarını kanalı değiştireince yine radyoya geciyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny 9000 serilerinde kanal avrupa ses sorunu var audio yukarı yapıyorum ses ayarını kanalı değiştireince yine radyoya geciyor
    cihaza reset atıp kanalları taratın....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benım menu ve rengi degil demek istediğim internet sharing gelecek dendi 1 sene olacak hala yok.ben bunlardan bahsedıyorum.kanalları her cihaz cözüyor.yazılımla bu iş oluyor yapan firmalar var bu yazılım çıkcak diye 3 ay uyutuldu kullanıcı. bunu beklıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı secretcode2626 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benım menu ve rengi degil demek istediğim internet sharing gelecek dendi 1 sene olacak hala yok.ben bunlardan bahsedıyorum.kanalları her cihaz cözüyor.yazılımla bu iş oluyor yapan firmalar var bu yazılım çıkcak diye 3 ay uyutuldu kullanıcı. bunu beklıyoruz.
    siz yanlış anlamışsınız gelse habirimiz olur öyle bir şey yok bilginize....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında yazılım sornu olduğu için 90xx lar pek sevilmedi ama şu an diğper sunnylerden hiç bir farkı yok zaten yazılımnlarda sadece tps-ab sat paketi izleenmiyordu diğerlerinde d+ tv cabo polsat yada srg olsun keyler public oldukça izlenmekteydi ve bu sorun bu yazın başında tps için verilen yazılımla halledilmiş gözüküyor ayrıca diğer cihazlarda olduğu gibi değilk aksine çok kısa ve başka yazılıma dönmeksizin izlenmekte menüye gelince gerçöekten harika çok güzel kanal geçişleri hızlı görüntü ve ses ise oldukça güzel yani 90xx serileri şu an en beğendiğim cihazlar olmuş vaziyette ne bileyim bu benim tahminim sanki ilerde sunny bu cihazlar için çalışacakmış gibi geliyor bana hadi hayırlısı ...sulh&saygı

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri