Teşekkur: 0
dostlar sanırım tps ler uçtu dün akşam saat 20:00 itibariyle güncelleme yapmıyor
sunny 9000 serilerinde kanal avrupa ses sorunu var audio yukarı yapıyorum ses ayarını kanalı değiştireince yine radyoya geciyor
benım menu ve rengi degil demek istediğim internet sharing gelecek dendi 1 sene olacak hala yok.ben bunlardan bahsedıyorum.kanalları her cihaz cözüyor.yazılımla bu iş oluyor yapan firmalar var bu yazılım çıkcak diye 3 ay uyutuldu kullanıcı. bunu beklıyoruz.
aslında yazılım sornu olduğu için 90xx lar pek sevilmedi ama şu an diğper sunnylerden hiç bir farkı yok zaten yazılımnlarda sadece tps-ab sat paketi izleenmiyordu diğerlerinde d+ tv cabo polsat yada srg olsun keyler public oldukça izlenmekteydi ve bu sorun bu yazın başında tps için verilen yazılımla halledilmiş gözüküyor ayrıca diğer cihazlarda olduğu gibi değilk aksine çok kısa ve başka yazılıma dönmeksizin izlenmekte menüye gelince gerçöekten harika çok güzel kanal geçişleri hızlı görüntü ve ses ise oldukça güzel yani 90xx serileri şu an en beğendiğim cihazlar olmuş vaziyette ne bileyim bu benim tahminim sanki ilerde sunny bu cihazlar için çalışacakmış gibi geliyor bana hadi hayırlısı ...sulh&saygı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri