REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: maltayı da yenemiyorsak 2008 hayaldır

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maltayı da yenemiyorsak 2008 hayaldır

amlesef hayal dünyasında yaşıyoruz
    mücadele verilmeden maç kazanılmıyor
    hosna felaketi malta rezaleti inşallah
    macar kıyameti eklenmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla çok sinirlendim bu işe...konu açıpta kendimi iyice germeyeyim dedim ama madem konu açılmış...diyeceğim tek şey şudur:kendi takımından şutlanmak üzere olan ve iyice göbek bağlayan emre belözoğlu'nu as adamı olarak kullanan ve maç içinde onlarca taktik hata yapan teknik direktör fatih terim'e alkış tutan medyamıza ve vatandaşlarımıza kapak olsun bu sonuç.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla çok sinirlendim bu işe...konu açıpta kendimi iyice germeyeyim dedim ama madem konu açılmış...diyeceğim tek şey şudur:kendi takımından şutlanmak üzere olan ve iyice göbek bağlayan emre belözoğlu'nu as adamı olarak kullanan ve maç içinde onlarca taktik hata yapan teknik direktör fatih terim'e alkış tutan medyamıza ve vatandaşlarımıza kapak olsun bu sonuç.....
    çok doğru söyledin ustam bende sinirimden
    ne yapacağımı şaşırmıştım konu açıp paylaşalım dedim
    doğrusu bu rezaleti bunu başka bir hoca yapsaydı
    medyamız çoktan asardı o hocayı tıpkı yanalı astıkları gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıca iddaa da turkiyeye 1.02 vermişler sanki maç banko ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanki bu ülkede forvet yok gibi mehmet yıldız gökhan ünal varken daha neyi ispata çalışırlar anamıyorum terim kalırsa 50 yaşına kadar banko hakanı oynatır ayıp yav

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanki bu ülkede forvet yok gibi mehmet yıldız gökhan ünal varken daha neyi ispata çalışırlar anamıyorum terim kalırsa 50 yaşına kadar banko hakanı oynatır ayıp yav
    kardeş maç biter bitmez ben 50 yaşınada gelsem bu hakanı oynatır fatih terim demiştim ama sen daha insaflı davranmışsın.aynen katılıyorum yazdıklarına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw sonuç itibariyle hakana da yazık...adam 37 yaşında elinden geleni yeterince yapmaya çalışıyo...90 dakika boyunca adamı hırpalamanın ne alemi var....bence sırf hakana ve emreye saplanıp kalmak bi teknik direktörün vizyon eksikliği yaşadığının göstergesidir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam, bunun böyle olacagi zaten belliydi emreyi hakani ortaya atiyorsunuz maci bir daha izleyin o tuncayin cikincaya kadar bir dogru dürüst top kullandigi dakkayi söyleyin 2 ci gol tamamen kalecinin hatasi alabilirdi o topu eh her macta ayri ayri kaleci oynatirsan böyle olur kusur etikse af ola kalin saglicakla..:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gürman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam, bunun böyle olacagi zaten belliydi emreyi hakani ortaya atiyorsunuz maci bir daha izleyin o tuncayin cikincaya kadar bir dogru dürüst top kullandigi dakkayi söyleyin 2 ci gol tamamen kalecinin hatasi alabilirdi o topu eh her macta ayri ayri kaleci oynatirsan böyle olur kusur etikse af ola kalin saglicakla..:46:
    konuyu yalnış anladın dostum tuncayda çok kötüydü benim
    demek istediğim sadece 3 büyüklerde veya avrupada oynayan
    forvetlere sonuna kadar sans verilmesihalbuki bir mehmet yıldız var
    bir gökhan ünal var alsa ya defans ta çok kötüydü yediğimiz
    göllere bir baksanıza

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri