olumlu bir yaklaşım
Evet
Hayır
olumlu bir yaklaşım
Konu hakkında bende yazayım.Küçük medyasından büyük medyasına herkes taraflı yayın yapıyor.Birbirini destekleyen parti,şirket toplulugu varki herkes birbirini destek oluyorlar.Tarafsız malesef tek bir kuruluş yok bana göre
her medya dünya gürüşü veya çıkarı doğrultusunda taraflı yayın yapıyor
bencede medya tamamen taraflı yayın yapıyor.
tarafsız diyen medya nedir bilmiyordur.ama şu ana kadar ilk çıktığı andan itibaren hiç bir zaman bozulmamış tek televizyon trt dir.neyse şimdi en basitinden örnek veriyim.siz kendiniz karar verin artık:
atv ile samanyolu tv
star ile show tv
sizce bu kanallar birbirlerinin çıkarlarına görüşlerine felsefelerine uyuyormu?bu kanallar ortak haber yapıp ortak mesajı verebiliyormu?bu kanalları izleyenlerin hayat görüşleri yaşantıları birbirine benziyormu?
eğer yanıtlarınız hayır ise bu kanallar birbirinden farklı dolayısı ile taraflı yayın yapıyorlardır.ortak olsalardı zaten türkiyede sadece tek bir kanal olurdu.yani her kanal başka bir çıkarına başka bir tarafına yayın yapıyor.gazete dergi gibi şeylerdede böyle.radyolardada böyle.bütün dünyada böyle.ama dediğim gibi türkiyede şu an bozulmamış tek kanal kaldı trt.aksi olan varsa beni düzeltsin lütfen...
Hayirli akşamlar arkadaşlar
Medya taraflı yayın yapıyor.
tarafsız medya varmı diye sorulsaydı epey düşünmem gerekirdi.medya taraflı yayın yapıyormu diye sorulduğu için hiç düşünmeden evet cevabını verdim.tarfsız medya varmı sahiden....
taraflı değil tamamen tek taraflı yayın yapıyor![]()
artık medya tekelleşti ülkemizde aydın dogan medyası var şimdi gazetelerinde ve tv lerinde hükümeti eleştirirse anlıyorumki istedikleri birşeyi elde edememişler eger hükümetin lehine yayın yaparlarsa elde edilmiş tir diyor bunu dogan gazetelerinde çalışmış fatih altaylı diyor nede olsa gazetede yazardı neyin ne oldugunu daha iyi anlatmış başından geçen olayları
heralde medyaya tarafsızdır diye oy verenler fırlamalık olsun diye oy vermişler...çünkü yorumlarda kati bi şekilde taraflı olduğuna dair yorumlar var...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri