REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Medya Taraflımı Yayın yapıyor?

Katılımcı sayısı
461. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

442 95.88%
  • Hayır

19 4.12%
54 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Size göre medya taraflımı Yayın yapıyor?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle yanlı yayın yapıyor
    sebebi ise amerikan emperyalizmi içinde ve onun istekleri için ugraşan bir medya sistemimiz var
    genelde patron tek
    o ne derse o olr
    bana göre cumhurbaşkanından hükümete kadar devlet düzenegindeki bir çok ismi bu medyapatronları belirler
    açık ve net söyluyorum ben seçimlerde verilen reylerin %80 ninde medyanın etkisi ve baskısı olduguna inanıyorum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart katılıyorum

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle yanlı yayın yapıyor
    sebebi ise amerikan emperyalizmi içinde ve onun istekleri için ugraşan bir medya sistemimiz var
    genelde patron tek
    o ne derse o olr
    bana göre cumhurbaşkanından hükümete kadar devlet düzenegindeki bir çok ismi bu medyapatronları belirler
    açık ve net söyluyorum ben seçimlerde verilen reylerin %80 ninde medyanın etkisi ve baskısı olduguna inanıyorum
    selametle
    şu anki hükümetin aldığı %47 lik kısmın yüzde sekseni bu etki ile verilmiştir. büyük ölçüde yahudilerin parmağı vardır bu medya işinde. Tek patron olan yahudidir. Çeşitlikuruluşlarla desteklenir. masonlar rotaryenler. sivil toplum kuruluşları vs. bana bir mason gösterin asgari ücretle çalışan olsun. size maaşımı vereyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her siyasi görüşün gazetesi televizyonu yokmu biz hala bilmiyormuyuz? birde para ile taraf değiştiren gazeteler de yok değil tabi .Tüm dünya siyaseti para için yapılır bizde ne gaye güttümüzü bilmeden kara düzen siyaset yapmıyormuyuz:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Medya Bu kelimeyi lügatlardan kaldirmak lazim.Arkasindn Aydin Dogan denen adami enkisa zamanda hemen asilmali arkasindan spor dünyasinda ne kadar yazar varsa bir iki si haric digerleri asilmali bir no sansal asilmali ondan sonra devlen hemen ama hemen paparazi arkasindan dizileri arkasindan örf ve adetlerimize aykiri programlarini kadinlar icin yapilan sabah programlarini derhal kaldirilmali.Insanlarda near kaldi ne namus.Pop dünyasindaki hem kadinlar hem erkeklerin birgece önce kimle yatigini bilmek istemiyoruz bize ne kardesim bu ahlak disi olaylari ballandira ballandira vermeninne alemi var.Her kicini basini acan ekranda yahu bu memlekette hic bir basarili insan yokmu bir talebe yokmu.Ama kicini basini can atliyor ortaya gündem olusturuluyor He an her dakika unlara sebep olan yayinlayanlara ettigimküfürün haddi hesabi yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri