REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Medya Taraflımı Yayın yapıyor?

Katılımcı sayısı
461. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

442 95.88%
  • Hayır

19 4.12%
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Size göre medya taraflımı Yayın yapıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alın size taze bir örnek bunlardan birisinin hünerleri işte bu.Aydın Doğan'ın gizli hedefi İLKSAN

Aydın Doğan, sadece Hilton arazisini değil, Formula pistinin yakınında önceden kapattığı İLKSAN arazisini de imara açtırmak suretiyle milyar dolarlık rant bekliyor...
    11 Eylül 2007 09:31
    Yazı boyutunu büyütmek için

Aydın Doğan'a ait Hürriyet Gazetesi'nin, seçimden önce desteklediği AKP ve hükümetin aleyhine attığı manşetlerin altındaki, 'Yine ne istiyor' sorusunun yanıtı netleşiyor. Doğan'ın, İstanbul Taksim'deki Hilton arazisine, 3 milyar dolarlık rant getirecek 6 dev bina dikmek istediği biliniyor.

SU TOPLAMA ALANI
    Doğan'ın gizli hedefini ise, Formula pistinin kurulmasından sonra değerini en az 20 kat artıran, İstanbul Pendik Kurdoğmuş Köyü'ndeki İLKSAN arazisi oluşturuyor. Aydın Doğan, Ömerli Barajı'nın koruma havzasında kaldığı için inşaat izni verilmeyen bu araziyi de imara açtırmak istiyor.

ÇÖLAŞAN'IN DİYETİ
    Aydınlık Dergisi'nin haberine göre, Doğan, ünlü yazar Emin Çölaşan'ı da, AKP'ye şirin görünerek bu imar iznini almak için feda etmiş bulunuyor. Hürriyet Gazetesi'ndeki hükümet karşıtı manşetlerin de, Çölaşan'ı kovmasına rağmen beklediği iznin çıkmaması üzerine yayınlandığı belirtiliyor.

140 dönümde imarı kopardı
    Aydın Doğan'ın aynı bölgede kapattığı 140 dönümlük bir başka arazi için ise imar iznini aldığı öğrenildi. Bu arazide, D-Yapı şirketince yapılan 140 villanın inşaatı sürdüğü ve büyüklükleri 205 ile 305 metrekare arasında değişen bu lüks konutların ortalama 150 bin Euro'dan pazarlandığı ve şu anda satılmayan 30 villa kaldığı belirtildi.

(Güneş)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle yanlı yayın yapıyor
    sebebi ise amerikan emperyalizmi içinde ve onun istekleri için ugraşan bir medya sistemimiz var
    genelde patron tek
    o ne derse o olr
    bana göre cumhurbaşkanından hükümete kadar devlet düzenegindeki bir çok ismi bu medyapatronları belirler
    açık ve net söyluyorum ben seçimlerde verilen reylerin %80 ninde medyanın etkisi ve baskısı olduguna inanıyorum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    taraflı yayın yapıyor
    kendi menfaatlerine göre yayın yapıyor
    mesela ne zaman tv açsam hep memurun hali içler acısı diyor ama hiç bir zaman siftah bile yapmadan mekan kapatan esnaftan bahsetmiyor..
    hatta 420ytl ücretle yani memurun yarısınında altında maaşla ve daha zor şartlarda çalışan asgari ücretli işçiden hiç bahseden yok
    Aynen katılıyorum :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell arkadaşımız herkes adına gerekenleri söylemiş. dahasını yazmaya gerek yok. kısacası taraflı yayın yapıyor ve kınıyorum medyayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tarflı yayın yapıyor malesefki öyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taraflı yayın yapmayan medya belki 1 veya 2 tanedir.ama taraflı yayın ayrı gerçeği sapıttırmak ayrı medya inancım zero

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede taraflı yayın yapılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3-5 şinin dışında hepsi bi taraf.Yani gemisini kim yüzdürüyorsa ordalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell'in(kardeş şu nikinide bir türkçeleştirsen çok iyi olacak,yazarkende,genelde olumlu yazdıklarınada bakıncada zorlanıyorum.saygılar) yazdıkları ve tespitleri yerindedir.ülkemizi satan,maddi manevi değerlerimizi,aile kavramlarımızı yıpratan ve uyandırmadan hayasızca saldıran,dışarıdan semirip aynı anda yalakalığın ve muhalefetin en alasını yapan her haliyle taraflıdır demiyeceğim bir ihanet içinde satılmışlardır.bir arkadaşımız birtek TSK yı yıpratamadılar demiş,aslında yıpratırlarda şirket hesapları nemaları için hükümete karşı bir koz olarak kullanıyorlar.o yüzden üstüne gitmiyorlar,yoksa şemdinlide olanları unutmayalım,değerli g.kurmay başkanımızın adını bile karıştırıp yıpratmaya gitmişler,mevcut iktidar ve entel-dantel solcular memnun kalmışlardı.bırakın haberleri, spor bile yanlı müzikler bile yanlı.söylenecek söz çok,zaten anketin gidişide belli ama bazı memnun arkadaşlar tarafsızlıklarını medyanın açıklasında bizde öğrenelim.
    Konu ESES-58 tarafından (11-09-2007 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart katılıyorum

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle yanlı yayın yapıyor
    sebebi ise amerikan emperyalizmi içinde ve onun istekleri için ugraşan bir medya sistemimiz var
    genelde patron tek
    o ne derse o olr
    bana göre cumhurbaşkanından hükümete kadar devlet düzenegindeki bir çok ismi bu medyapatronları belirler
    açık ve net söyluyorum ben seçimlerde verilen reylerin %80 ninde medyanın etkisi ve baskısı olduguna inanıyorum
    selametle
    şu anki hükümetin aldığı %47 lik kısmın yüzde sekseni bu etki ile verilmiştir. büyük ölçüde yahudilerin parmağı vardır bu medya işinde. Tek patron olan yahudidir. Çeşitlikuruluşlarla desteklenir. masonlar rotaryenler. sivil toplum kuruluşları vs. bana bir mason gösterin asgari ücretle çalışan olsun. size maaşımı vereyim.

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri