Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Medya Taraflýmý Yayýn yapýyor?

Katýlýmcý sayýsý
461. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

442 95.88%
  • Hayýr

19 4.12%
Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Size göre medya taraflýmý Yayýn yapýyor?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alýn size taze bir örnek bunlardan birisinin hünerleri iþte bu.Aydýn Doðan'ýn gizli hedefi ÝLKSAN

Aydýn Doðan, sadece Hilton arazisini deðil, Formula pistinin yakýnýnda önceden kapattýðý ÝLKSAN arazisini de imara açtýrmak suretiyle milyar dolarlýk rant bekliyor...
    11 Eylül 2007 09:31
    Yazý boyutunu büyütmek için

Aydýn Doðan'a ait Hürriyet Gazetesi'nin, seçimden önce desteklediði AKP ve hükümetin aleyhine attýðý manþetlerin altýndaki, 'Yine ne istiyor' sorusunun yanýtý netleþiyor. Doðan'ýn, Ýstanbul Taksim'deki Hilton arazisine, 3 milyar dolarlýk rant getirecek 6 dev bina dikmek istediði biliniyor.

SU TOPLAMA ALANI
    Doðan'ýn gizli hedefini ise, Formula pistinin kurulmasýndan sonra deðerini en az 20 kat artýran, Ýstanbul Pendik Kurdoðmuþ Köyü'ndeki ÝLKSAN arazisi oluþturuyor. Aydýn Doðan, Ömerli Barajý'nýn koruma havzasýnda kaldýðý için inþaat izni verilmeyen bu araziyi de imara açtýrmak istiyor.

ÇÖLAÞAN'IN DÝYETÝ
    Aydýnlýk Dergisi'nin haberine göre, Doðan, ünlü yazar Emin Çölaþan'ý da, AKP'ye þirin görünerek bu imar iznini almak için feda etmiþ bulunuyor. Hürriyet Gazetesi'ndeki hükümet karþýtý manþetlerin de, Çölaþan'ý kovmasýna raðmen beklediði iznin çýkmamasý üzerine yayýnlandýðý belirtiliyor.

140 dönümde imarý kopardý
    Aydýn Doðan'ýn ayný bölgede kapattýðý 140 dönümlük bir baþka arazi için ise imar iznini aldýðý öðrenildi. Bu arazide, D-Yapý þirketince yapýlan 140 villanýn inþaatý sürdüðü ve büyüklükleri 205 ile 305 metrekare arasýnda deðiþen bu lüks konutlarýn ortalama 150 bin Euro'dan pazarlandýðý ve þu anda satýlmayan 30 villa kaldýðý belirtildi.

(Güneþ)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle yanlý yayýn yapýyor
    sebebi ise amerikan emperyalizmi içinde ve onun istekleri için ugraþan bir medya sistemimiz var
    genelde patron tek
    o ne derse o olr
    bana göre cumhurbaþkanýndan hükümete kadar devlet düzenegindeki bir çok ismi bu medyapatronlarý belirler
    açýk ve net söyluyorum ben seçimlerde verilen reylerin %80 ninde medyanýn etkisi ve baskýsý olduguna inanýyorum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    taraflý yayýn yapýyor
    kendi menfaatlerine göre yayýn yapýyor
    mesela ne zaman tv açsam hep memurun hali içler acýsý diyor ama hiç bir zaman siftah bile yapmadan mekan kapatan esnaftan bahsetmiyor..
    hatta 420ytl ücretle yani memurun yarýsýnýnda altýnda maaþla ve daha zor þartlarda çalýþan asgari ücretli iþçiden hiç bahseden yok
    Aynen katýlýyorum :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bulletfromhell arkadaþýmýz herkes adýna gerekenleri söylemiþ. dahasýný yazmaya gerek yok. kýsacasý taraflý yayýn yapýyor ve kýnýyorum medyayý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tarflý yayýn yapýyor malesefki öyle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

taraflý yayýn yapmayan medya belki 1 veya 2 tanedir.ama taraflý yayýn ayrý gerçeði sapýttýrmak ayrý medya inancým zero

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet bencede taraflý yayýn yapýlýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

3-5 þinin dýþýnda hepsi bi taraf.Yani gemisini kim yüzdürüyorsa ordalar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bulletfromhell'in(kardeþ þu nikinide bir türkçeleþtirsen çok iyi olacak,yazarkende,genelde olumlu yazdýklarýnada bakýncada zorlanýyorum.saygýlar) yazdýklarý ve tespitleri yerindedir.ülkemizi satan,maddi manevi deðerlerimizi,aile kavramlarýmýzý yýpratan ve uyandýrmadan hayasýzca saldýran,dýþarýdan semirip ayný anda yalakalýðýn ve muhalefetin en alasýný yapan her haliyle taraflýdýr demiyeceðim bir ihanet içinde satýlmýþlardýr.bir arkadaþýmýz birtek TSK yý yýpratamadýlar demiþ,aslýnda yýpratýrlarda þirket hesaplarý nemalarý için hükümete karþý bir koz olarak kullanýyorlar.o yüzden üstüne gitmiyorlar,yoksa þemdinlide olanlarý unutmayalým,deðerli g.kurmay baþkanýmýzýn adýný bile karýþtýrýp yýpratmaya gitmiþler,mevcut iktidar ve entel-dantel solcular memnun kalmýþlardý.býrakýn haberleri, spor bile yanlý müzikler bile yanlý.söylenecek söz çok,zaten anketin gidiþide belli ama bazý memnun arkadaþlar tarafsýzlýklarýný medyanýn açýklasýnda bizde öðrenelim.
    Konu ESES-58 tarafýndan (11-09-2007 Saat 13:10 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart katýlýyorum

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kesinlikle yanlý yayýn yapýyor
    sebebi ise amerikan emperyalizmi içinde ve onun istekleri için ugraþan bir medya sistemimiz var
    genelde patron tek
    o ne derse o olr
    bana göre cumhurbaþkanýndan hükümete kadar devlet düzenegindeki bir çok ismi bu medyapatronlarý belirler
    açýk ve net söyluyorum ben seçimlerde verilen reylerin %80 ninde medyanýn etkisi ve baskýsý olduguna inanýyorum
    selametle
    þu anki hükümetin aldýðý %47 lik kýsmýn yüzde sekseni bu etki ile verilmiþtir. büyük ölçüde yahudilerin parmaðý vardýr bu medya iþinde. Tek patron olan yahudidir. Çeþitlikuruluþlarla desteklenir. masonlar rotaryenler. sivil toplum kuruluþlarý vs. bana bir mason gösterin asgari ücretle çalýþan olsun. size maaþýmý vereyim.

Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri