olumlu bir yaklaþým
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
olumlu bir yaklaþým
Konu hakkýnda bende yazayým.Küçük medyasýndan büyük medyasýna herkes taraflý yayýn yapýyor.Birbirini destekleyen parti,þirket toplulugu varki herkes birbirini destek oluyorlar.Tarafsýz malesef tek bir kuruluþ yok bana göre
her medya dünya gürüþü veya çýkarý doðrultusunda taraflý yayýn yapýyor
bencede medya tamamen taraflý yayýn yapýyor.
tarafsýz diyen medya nedir bilmiyordur.ama þu ana kadar ilk çýktýðý andan itibaren hiç bir zaman bozulmamýþ tek televizyon trt dir.neyse þimdi en basitinden örnek veriyim.siz kendiniz karar verin artýk:
atv ile samanyolu tv
star ile show tv
sizce bu kanallar birbirlerinin çýkarlarýna görüþlerine felsefelerine uyuyormu?bu kanallar ortak haber yapýp ortak mesajý verebiliyormu?bu kanallarý izleyenlerin hayat görüþleri yaþantýlarý birbirine benziyormu?
eðer yanýtlarýnýz hayýr ise bu kanallar birbirinden farklý dolayýsý ile taraflý yayýn yapýyorlardýr.ortak olsalardý zaten türkiyede sadece tek bir kanal olurdu.yani her kanal baþka bir çýkarýna baþka bir tarafýna yayýn yapýyor.gazete dergi gibi þeylerdede böyle.radyolardada böyle.bütün dünyada böyle.ama dediðim gibi türkiyede þu an bozulmamýþ tek kanal kaldý trt.aksi olan varsa beni düzeltsin lütfen...
Hayirli akþamlar arkadaþlar
Medya taraflý yayýn yapýyor.
tarafsýz medya varmý diye sorulsaydý epey düþünmem gerekirdi.medya taraflý yayýn yapýyormu diye sorulduðu için hiç düþünmeden evet cevabýný verdim.tarfsýz medya varmý sahiden....
taraflý deðil tamamen tek taraflý yayýn yapýyor![]()
artýk medya tekelleþti ülkemizde aydýn dogan medyasý var þimdi gazetelerinde ve tv lerinde hükümeti eleþtirirse anlýyorumki istedikleri birþeyi elde edememiþler eger hükümetin lehine yayýn yaparlarsa elde edilmiþ tir diyor bunu dogan gazetelerinde çalýþmýþ fatih altaylý diyor nede olsa gazetede yazardý neyin ne oldugunu daha iyi anlatmýþ baþýndan geçen olaylarý
heralde medyaya tarafsýzdýr diye oy verenler fýrlamalýk olsun diye oy vermiþler...çünkü yorumlarda kati bi þekilde taraflý olduðuna dair yorumlar var...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri