settingi yükleyen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum
merhaba arkadaşlar.. yeni inpax 5100 aldım. dreambox ın aynısı olduğunu söylediler ve bu cihazla internete bağlı olarak auto yapılacağını ve rahatlıkla tpsleri felan izleyeceğimi söylediler. fakat gel görki cihaz kafamdakiş gibi çıkmadı.. kesinlikle daha önce kullandığım next 2000x cı plustan daha iyi olduğu belli fakat çok meşakkatli bir cihaz.. hergün yeni bir özelliğini öğrenmeme ve karşılık hala tpsleri açabilmiş değilim.. kendimden şüphe etmeye başladım artık.. ya bu konuda yeteneksizim yada beynimde problemler başladı.. verilen programların ve cccam mgcam gibi şeylerin ne olduğunu hala çözemesemde , denildiği gibi yüklüyorum 755 denen değeri giriyorum ama hala açamıyorum.. bilen kişilere soruyorum açılması lazım diyorlar.. fakat bende bir türlü açılmıyor... emu bile açmayan modul takma yeri bile olmayan 10 sene öncesinin bir seg uydu alıcısı var elimde (bu cihazdan 2*6=12 tanesi seg in ebatında olan) ondan bir farkı yok.. 2sininde açtığı kanallar aynı..
lütfen beni bilgilendirsin birileri allah rızası için yoksa ya kafayı , ya bu kuş kadar cihazı kırıcam....
öncelikle internet gerektiriyor varsa paylaşım bulacaksın ve rahat edeceksin
eğer net yoksa önceki cihaza talim edeceksin tps den başka kanallarda seyredebilirsin paylaşımla araştırman lazım biraz ????????
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri