Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Top 20 Hakkýnda!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Top 20 Hakkýnda!!!

Arkadaþlar forumdaki aktif uyelerin ve onlinenin cok artmasý nedeniyle top 20 ek bir yuk getiriyor ana sayfaya ve acýlýmýný engelliyor.Bu yüzden Top 10'a düþürülmüþtür.

Sizler yinede top 20-30-50 den bakmak isterseniz bu linkten bakabilirsiniz Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bilginize sunarým:45:
    Konu Admin tarafýndan (26-09-2007 Saat 21:21 ) deðiþtirilmiþtir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

top 10 üyeler listesinin kaldýrýlmasýný desteklemiyorum...en azýndan 1 yýldýr siteye girmeyen umsado ve eski 2 yönetici dýþýnda üye olarak bi tek benim ismim var orada...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    top 10 üyeler listesinin kaldýrýlmasýný desteklemiyorum...en azýndan 1 yýldýr siteye girmeyen umsado ve eski 2 yönetici dýþýnda üye olarak bi tek benim ismim var orada...
    Umsado zaten o mesajý 2 gunde yaptý(Dünya rekoru kýracaktý az kalsýn yemek tarifi vererek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Umsado zaten o mesajý 2 gunde yaptý(Dünya rekoru kýracaktý az kalsýn yemek tarifi vererek
    ...demekki þimdilerde yemekle ve aþçýlýkla ilgili bi forum kurdu kendine ki 1 senedir buraya uðramýyo....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fark etmez SUPERSATFORUM'a yakýþýr en iyisini hak eden forum'dur buda sizlerin çabanýzla ve azda olsa faydamýz dokunursa ne mutlu bizlere saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zaten tuhaf oldu forum top liste olmayýnca Top liste konmuþtur tekrardan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende keyfimi yaþayamadým Asýl olan yardým etmek sonucta tam yol gaza devam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Zaten tuhaf oldu forum top liste olmayýnca Top liste konmuþtur tekrardan
    Eyvallah aða...bence de þimdi daha iyi oldu...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayran Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    fark etmez SUPERSATFORUM'a yakýþýr en iyisini hak eden forum'dur buda sizlerin çabanýzla ve azda olsa faydamýz dokunursa ne mutlu bizlere saygýlar
    Teþekkur ederiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence bu listenin amacý sürekli olarak bir þekilde foruma katýlan,mesaj yazan elinden geldiði kadar paylaþým yapmaya çalýþarak foruma canlýlýk getiren arkadaþlarýn bir nebzede olsa onore edilmesidir.Benim nacizane fikrim bu listenin kaldýrýlmamasýdýr.Ayný zamanda liste kalktýðý zaman insan yadýrgýyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri