Freni boþalan kamyon ölüm saçtý
Manisa-Ýzmir karayolu Sabuncubeli mevkiinde freni boþalan bir kamyonun neden olduðu zincirleme trafik kazasýnda, 2 kiþi öldü, kazaya karýþan askeri bir araçta bulunan 3 askerle birlikte 5 kiþi de yaralandý.
11 Eylül 2007 21:28
![]()
Kaza bu akþam saat 18.00 sýralarýnda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ýzmir'den Manisa istikametine giden Fesih Çelik (48) yönetimindeki çelik rulo yüklü 35 DPK 13 plakalý Týr, freninin boþalmasý sonucu önce önünde seyreden Mehmet Baloðlu yönetimindeki dondurma yüklü 35 HCZ 60 plakalý kamyonete çarptý.
Karþý þeride geçen Týr, içerisinde Abdullah Otçu, Altay Otçu ve Ýbrahim Özyaðýz isimli askerlerin bulunduðu 003373 plakalý askeri araca çarptý. Týrýn kontrolünü kaybeden sürücü Fesih Çelik, daha sonra Hüsnü Yýldýz yönetimindeki 35 FS 448 plakalý bir kamyona çarparak yol kenarýndaki dere yataðýna düþürdü.
Uçurumdan aþaðýya düþerek hurdaya dönüþen kamyonunun sürücüsü Hüsnü Yýldýz ile yanýnda bulunan Onur Tokyürek isimli þahýslar olay yerinde yaþamlarýný yitirdiler.
Kazada yaralanan Abdullah Otçu, Altay Otçu ve Ýbrahim Özyaðýz askeri hastaneye kaldýrýlýrken, kazaya neden olan Týrýn sürücüsü Fesih Çelik ve dondurma aracýnýn sahibi Mehmet Baloðlu ise Manisa Devlet Hastanesi'nde tedavi altýna alýndýlar.
Bu arada, kazada ölenlerin mesayi arkadaþlarý olay yerine gelerek gördükleri manzara karþýsýnda sinir krizleri geçirdiler.
Öte yandan, kaza nedeniyle Manisa-Ýzmir karayolunun tek þeridi trafiðe kapandý. Ýzmir istikametine giden yolda araçlar kilometrelerce kuyruk oluþturdu. Kazaya karýþan araçlarýn kaldýrýlmasýndan sonra yol tekra çift taraflý ulaþýma açýldý.


Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri