Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Birden fazla canak ve lnb kurulumu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Birden fazla canak ve lnb kurulumu

SELAM arkadaslar!
    Sitede oturuyorum ve merkezi uydu sistemi kullaniyoruz.Bu sisteme gecmeden once bir tane canak antenim vardi kaon receiverimle uydu yayinlarini aliyordum.Ancak bireyselden merkezi sisteme donunce canak antenim elimde kaldi ve bunu degerlendirmek istiyorum bunu receivere baglasam ayri bir uydu yayini alabilirmiyim cihazda baglanacak yer var mi? yada mumkunmu lnb ve anten balkonda duruyor bosu bosuna YARDIM LUTFEN arkadaslar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merkezi sistemde anlattýðýnýz þekilde kullanamazsýnýz ayrý olarak kurup merkeziden gelen kabloyu cýkartýp onun takarak kullanabilirsiniz. balkon yönünüzün aldýðý bir uyduya cevirebilirsiniz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Keyworker Nickli Üyeden Alýntý
    SELAM arkadaslar!
    Sitede oturuyorum ve merkezi uydu sistemi kullaniyoruz.Bu sisteme gecmeden once bir tane canak antenim vardi kaon receiverimle uydu yayinlarini aliyordum.Ancak bireyselden merkezi sisteme donunce canak antenim elimde kaldi ve bunu degerlendirmek istiyorum bunu receivere baglasam ayri bir uydu yayini alabilirmiyim cihazda baglanacak yer var mi? yada mumkunmu lnb ve anten balkonda duruyor bosu bosuna YARDIM LUTFEN arkadaslar
    merkez sistemden gelen kabloya diseqC swich takacaksýnýz bu kabloyu pareler olarak türksat için A Giriþ Hatb. 13 için B giriþine baglanacak yani tek kabloyu çift giriþ haline sokacaksýnýz.3 çanak için diseqC C veya D Olabilir ayný þekilde cihazdanda diseqC ayarý yapacaksýnýz. yüzde yüz merkezi sistemle kendi canak antenin çalýþýr... yapanazsanýz þekil çizer gönderirim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Iyi Aksamlar oncelikle ilginizden dolayi tesekkur ediyorum.Foruma yeni katildim,bagimlilik yapacak gibi geliyor ,guzel faydali bir site.
    Evet baglamak istiyorum, su an icin merkezden gelen uydu kablosundan Turksat 1c ve Hotbird uydu yayinlarini almaktayim,eger olursa atil durumdaki Lnb ve antenle hangi uydu yu alabilirim balkon kuzey yonune dogru bakiyor,ayrica kurulum semasini vereceginizi soylemistiniz ,sizin yonlendirmeleriniz bekliyorum
    Konu Keyworker tarafýndan (23-01-2006 Saat 21:35 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

biraz acele resmi düzenledim kablo giriþini Bu þekilde yaparsanýz hem merkezi sistemden hemde normal çanak antenden yayýn alabilirsiniz.

3. anteni Hispasat uydusuna ayarlayabilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý safrannext Nickli Üyeden Alýntý
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

biraz acele resmi düzenledim kablo giriþini Bu þekilde yaparsanýz hem merkezi sistemden hemde normal çanak antenden yayýn alabilirsiniz.

3. anteni Hispasat uydusuna ayarlayabilirsiniz.
    üstad matýk güzelde coðu marka swichlerde bu sistem iþe yaramýyor özellikle çin malý kullanýldý ise ama yinede arkadaþ bir denesin umarým çalýþýr (

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tiker arkadaþým ben bir kaç swichlerde denedim oldu genelde next markalarda sorun olmuyor.çin malý denememiþ olabilirim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri