REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bartın inkumunu tavsiye etmiyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bartın inkumunu tavsiye etmiyorum

Arkadaşlar 2 gun önce bartın inkumuna gittik oradaki esnafa yazıklar olsun diyorum bu kadarda olmaz bir 2.5 litrelik cola 5 ytl cay 1.5 ytl simit 1 ytl sanki paris ya bu kadarda olmaz gidiceklerin bir çorbayı 6 ytl den içmelerine hazırlıklı olmalarını istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kim öyle yapmışsa çok ayıp etmiş, siz de en iyisi sahile gelmeden bartından veya evinizden çayınızı çorbanızı hazırlayıp getirin, onlar da sinek avlasınlar. Ben de çarşamba günü gittim. deniz çok yosunlu ve kirliydi. Hiç bu kadar kötü görmemi
    ştim. Yinede hiç yoktan işe yaradı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim öyle yapmışsa çok ayıp etmiş, siz de en iyisi sahile gelmeden bartından veya evinizden çayınızı çorbanızı hazırlayıp getirin, onlar da sinek avlasınlar. Ben de çarşamba günü gittim. deniz çok yosunlu ve kirliydi. Hiç bu kadar kötü görmemi
    ştim. Yinede hiç yoktan işe yaradı....
    bende carsamba denizdeydim evet cok yosunluydu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kendi memleketinizi kirletmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla onu bunu bilmem esnafların hepsi işbirligi etmiş hepsinde aynı fiyat malesef.Çok entresan bir yer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendileri kaybeder.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekir ova tek gecerim esnafınada saygılarımı sunarım hıc kazıkcı degiller ne alırsan memleket fiyatıyla alıyorsun tabı yabancı turiste fıyat farklı o kadarda olacak:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir kastamonu cide li olarak bişeyler söylemek istiyorum..inkumu bölgesinden 8km uzaklıkta..
    inkumu denilen tabiat harikası yer diyoruz cide.ye karadenizin incisi diyoruz..peki başka bişey diyebiliyormuyuz acaba..cevap hayır..
    kolayı 1 alıp 5 şe satarsan ..kışın iş yapmıyoruz yazın sadece yapıp bizleri gözgöregöre yolacaksan sen daha çok ararsın yazıda kışıda..
    temele bakacak olursak...belediye bir yatırım yapmışmı,köy halkı kooperatif kurup el birliyiğle pansiyon,dinlenme tesisi.camping bölgesi oluşturmuşlarmı.dernek kurup kasabaları adına bişeyler yapmışlarmı..bunları laf olsun değil ,üzelerek bu 2 bölgede gördüklerimi sizlere anlatıyorum..her yaz cide,ye gittigimde o güzelliği görüpte yerel halkın cebinden birkuruş bile vermediği memleketimize buraya yatırım yapmıyolar diyipte isyan eden zihniyetlere yazıklar olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bodrumda bile fiyatlar neredeyse normal piyasa ile aynıydı.. çay 1.5mi olurmuş yaa.. kimbilr suyu 3 4 ytlye veriyorlardır..Turisti kaçırdıktan sonra arkalarından çok bakacaklar.. kendini akıllı sananlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediklerınıze yurekten katılıyorum ama bide şu var bu dediklerınızı akdenız sahilinde daha fazlasını veryorsunuz. diyeceksinizki orası akdenız ama bana göre öle değil karadenız sahılları akdenızden daha iyi ben denıze serınlemeye giderım aşırı tuzda kendmı yakmaya değil ama ınkumunu bu hale getıren oraya gelen gurbetçiler , gurbetçilerde yazdıları yanlış anlmasınlar ama bu işin merkezınde onlar yatıo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri