Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Ýran, Denizli'yi istiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýran, Denizli'yi istiyor

Ýran, Denizli'yi istiyor
    Ýran Milli Takýmý'ný çalýþtýrmasý için teknik direktör Mustafa Denizli'ye teklifte bulunulduðu bildirildi. Ýran Resmi Haber Ajansý'nýn (ÝRNA) haberine göre, Ýran Futbol Federasyonu'ndan bir yetkili, Ýran Milli Takýmý'nýn baþýna geçmesi için Mustafa Denizli'ye teklifte bulundu. Son iki sezonda Ýran'ýn Pas ve Perspolis takýmlarýný çalýþtýran Denizli'nin de teklife sýcak baktýðý, ancak henüz son kararýný vermediði belirtildi. Haberde ayrýca, Denizli'nin Asya'daki herhangi bir ülkenin milli takýmýný çalýþtýrmak istediði bunun baþýnda da Ýran Milli Takýmý'nýn geldiði ifade edildi.

Haberde, Ýran'daki tecrübelerinden ve bu ülke futbolunu tanýmasýndan dolayý Denizli'nin Ýran'dan yana tercih kullanmasýnýn beklendiði de ifade edildi.

Kaynak : ÝHA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence gitsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gitmesi Ülkemizin tanýtýmý için iyi olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende ne sandým dinizli ilimiz zannettim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alsýnlar o zaman

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iran milli takýmýnda baþarýlý olacaðýna inanýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi bir teknik direktör. gidebilir ama bence türkiye Amilllinin baþýna geçmesi lazým.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende iran denizli ilini istiyor zannettim ne oluyo diye bakayým dedim :49: bizim denizli çýktýý gitsin iyi olur :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri