Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
48 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunny C Board Tps Au Pw Star Fixed v5.8.184

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chrisdb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi akşamlar @çavuşözkan üstadım mümkün ise pw star paketi hangi şifreleme sistemi ile emu da izlenmektedir...sulh&saygı
    nagravision
    ID 05 01

00 : AA 8D F9 02 51 25 C3 7C
    01 : E1 79 45 70 7D 77 D8 F2

10 : AA 8D F9 02 51 25 C3 7C
    11 : E1 79 45 70 7D 77 D8 F2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çavuşözkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nagravision
    ID 05 01

00 : AA 8D F9 02 51 25 C3 7C
    01 : E1 79 45 70 7D 77 D8 F2

10 : AA 8D F9 02 51 25 C3 7C
    11 : E1 79 45 70 7D 77 D8 F2
    bu pw star dediğiniz acaba hangi uyduda ve hangi kanalları içeriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı crazyrock27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu pw star dediğiniz acaba hangi uyduda ve hangi kanalları içeriyor
    astra uydusunda alman kanallarının paketin adıdır...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım eline sağlık teşekkürler.iyi çalışmalar şuan sterm yazılımım çalışıyor . ilerki yazılımı yükleriz inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tannet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım eline sağlık teşekkürler.iyi çalışmalar şuan sterm yazılımım çalışıyor . ilerki yazılımı yükleriz inşallah.
    A board yazılımlar verilmeyecek classicoyu yükleyin veya streama devam edin !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginiz için teşekkürler @çavuşözkan üsatdım ...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chrisdb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilginiz için teşekkürler @çavuşözkan üsatdım ...sulh&saygı
    est.ben teşkkür ederim iyi seyirler...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın Çavuş özkan ustam ben başka bir forumda size çok şeyler sorup cevaplar almıştım fakat bugün o forumda isminizin üstünde çizik işareti var neyin nesidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muhsinkilic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın Çavuş özkan ustam ben başka bir forumda size çok şeyler sorup cevaplar almıştım fakat bugün o forumda isminizin üstünde çizik işareti var neyin nesidir
    Başka forumlar bizi ilgilendirmiyor.Oranın sorunu orada kalır burada çizgi yok Her türlü sorunuzun cevabını burada alabilirsiniz.Kişiye özel sorunlarınızı pm ile sorun.

Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muhsinkilic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu buraya açmanıza gerek yoktu orada olanlar orada kalır....!!! arkadaş uğruna diyelim ama buraya yazmamanız gerekir pm atabilirdiniz. cihazla ilgili buaradada cevaplarınızı alabilirsiniz...!!!

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri