Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
48 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sunny C Board Tps Au Pw Star Fixed v5.8.184

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çavuşözkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu buraya açmanıza gerek yoktu orada olanlar orada kalır....!!! arkadaş uğruna diyelim ama buraya yazmamanız gerekir pm atabilirdiniz. cihazla ilgili buaradada cevaplarınızı alabilirsiniz...!!!
    Neyse dostum artık orayı unutalım bütün çalışmalarımız bura icin ! Bizi takip edin !! :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@çavuşözkan üstadım vermiş olduğunuz keyler ile pw star sorunsuz bir şekilde izlenmekte size ve yazılımıdan faydalanmamızı sağlayan @HCakir üstada saygılar ayrıca naçizane önerim gerçekten kaon yazılımları sorunsuz bir şekilde çalışmakta kanal geçiş hızı vs. uzun zamandan beri böyle bir yazılım verilmiyordu herkese tavsiye edrim ....sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chrisdb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @çavuşözkan üstadım vermiş olduğunuz keyler ile pw star sorunsuz bir şekilde izlenmekte size ve yazılımıdan faydalanmamızı sağlayan @HCakir üstada saygılar ayrıca naçizane önerim gerçekten kaon yazılımları sorunsuz bir şekilde çalışmakta kanal geçiş hızı vs. uzun zamandan beri böyle bir yazılım verilmiyordu herkese tavsiye edrim ....sulh&saygı
    biz teşekkür ederiz iyi seyirler...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlar için teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çoooookkkkkkk teşekkürler emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygili hocalarim yazilimdan unce kuru kafayi yukledim ve arkasindan yazilim atim ve aynen sari +mavi+yesil+menu bastim ardindan sari tusla defule yaptim ama yinede *** updating veriyor ne yapmam gerekiyor saygilarimla salikli kalin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cicek14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saygili hocalarim yazilimdan unce kuru kafayi yukledim ve arkasindan yazilim atim ve aynen sari +mavi+yesil+menu bastim ardindan sari tusla defule yaptim ama yinede *** updating veriyor ne yapmam gerekiyor saygilarimla salikli kalin
    menüye gir oradan sistem ayarlarına gir orada kanal kilitli var onu açık yap tamamdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    menüye gir oradan sistem ayarlarına gir orada kanal kilitli var onu açık yap tamamdır
    onuda yaptim gardas ya yine de olmadi
    halen *** updating diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cicek14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onuda yaptim gardas ya yine de olmadi
    halen *** updating diyor
    *** load defuld yapın daha sonra usihai kanlında 2dk bekleyin...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğine yureğine sağlık

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri